De Sint komt weer naar Nederland

Aankomende zaterdag (18 november) komt Sinterklaas weer aan in Nederland, dit keer in de Friese stad Dokkum. Met Sinterklaas verwennen we elkaar met leuke cadeaus, breken we ons hoofd op gedichtjes en maken de leukste surpises. Het oer-Hollandse feest zorgt voor veel gezelligheid en plezier. Toch is het elk jaar weer lastig om een cadeau te verzinnen. “Wat had ik vorig jaar ook al weer gegeven?” en “Wat geef je iemand die alles al heeft?” zijn vragen die door het hoofd schieten. Nu denken wij graag met je mee en hebben we hieronder een aantal leuke en originele cadeaus voor je op een rijtje gezet.

 

esschert_vuurschaal_ff44 (1)1. Esschert gietijzeren Vuurschaal

Zit je graag buiten in de warmte? Maar wil je liever geen vuurkorf? Dan is deze vuurschaal van Esschert echt iets voor jou! Deze stijlvolle gietijzeren schaal biedt warmte, sfeer en stijl in de tuin. Het robuuste uiterlijk is een blikvanger in de tuin tijdens een etentje, feest of borrel.

Bekijk vuurschaal

 

 

 

 

 

 

 

2l_home_and_garden_vuurkorf_cube_bbq_xl_2. Home & Garden Vuurkorf Cube BBQ

Is het niet heerlijk om rond deze geweldige vuurkorf samen een lekker vuurtje te stoken en te genieten van een heerlijk glaasje wijn? Deze multifunctionele vuurkorf is vuurkorf en barbecue ineen. De vuurkorf Cube BBQ van 2L Home & Garden is fraai vormgegeven en is uitermate geschikt om samen met vrienden of familie heerlijk te barbecuen boven het smeulend hout. Werkelijk alles is te grillen op het bijgeleverde BBQrooster.

Bekijk vuurkorf

 

 

 

 

 

 

Bbq gereedschapstas3. Esschert 4-delige BBQ Gereedschapset met tas

Met deze handige set heb je al jouw barbecuegereedschap bij de hand. De stoere afsluitbare canvas tas bevat een roestvast stalen barbecuetang, barbecuekwast,  barbecuevork en een barbecuespatel

Bekijk gereedschapset met tas

 

 

 

 

 popcornpan.ashx4. Barbecook Popcornpan

Wat is er leuker dan zelf popcorn maken? Met de Popcornpan van Barbecook kun je eenvoudig op het vuur of boven een vuurkorf popcorn maken. De pan is zwart van kleur en heeft een anti-kleef afwerking. De steel van de pan is extra lang (62 cm) zodat je op een veilige manier aan de slag kunt.

Bekijk popcornpan

 

 

 

 

esschert_tuimeltoorts_zwart_ff8z (1)5. Esschert Tuimeltoorts zwart

Ben je op zoek naar een leuke olielamp? Dan is deze zwarte tuimeltoorts van Esschert misschien wel precies wat je zoekt! Met enkele stijlvolle olielampen verspreid over de tuin is het plaatje compleet en geniet je van vele sfeervolle avonden!

Bekijk tuimeltoorts

 

 

 

 

 

Heb je inspiratie opgedaan voor een leuk Sinterklaascadeau of ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Wij hebben een selectie voor je gemaakt van originele cadeaus onder de € 50,-

button_bekijk-sinterklaascadeaus-tot