Black Fridayblack-friday (2)

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor de kerst. De meeste Amerikanen krijgen een extra vrije dag waardoor ze de mogelijkheid hebben om uitgebreid kerstinkopen te doen.

Oorsprong

De kleur black komt voort uit het boekhoudkundig systeem van Amerika. De verliezen worden in het rood geschreven en winst in het zwart. Om het jaar af te sluiten met zwarte cijfers moet er vaak nog winst gemaakt worden. Ofwel de bedrijven moeten in de zwarte cijfers komen. Vandaar dus Black Friday.

Speciale Black Friday deal

Hoewel Thanksgiving in Nederland en België heel weinig wordt gevierd, is Black Friday, zoals zovele Amerikaanse traditie's, ook over komen waaien naar Europa.

Ook Vuurkorfwinkel.nl doet mee aan Black Friday! We hebben voor u een speciale aanbieding geselecteerd!

Terrashaard Bonselo BonSelo!

Stoer, herkenbaar en functioneel... Zomaar een paar kenmerken van deze tuinhaard. Het unieke aan deze haard is dat deze ook te gebruiken is als BBQ. Met het handig uitdraaibare grillrooster kunt u heerlijk buitenkoken boven een authentiek haardvuur.

blackfriday.png

button_bestel-de-bonfeu-bonselo

CODE : BLACKFRIDAY
LET OP: Deze code is geldig van vrijdag 24-11-2017 van 00:01 t/m 23:59 uur. Daarna veranderen de prijzen automatisch terug naar de oorspronkelijke prijs en kunt u deze code niet meer gebruiken.

 

Accessoires Bonfeu Bonselo Terrashaard

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur kunnen we allemaal wel een korting gebruiken. De Terrashaard Bonfeu Bonselo is superleuk om cadeau te geven met nog een extraatje. Bekijk hieronder de accessoires die perfect passen bij deze haard.

 

EBbq gereedschapstassschert 4-delige BBQ Gereedschapset met tas

Met deze handige set heeft u al uw barbecuegereedschap bij de hand. De stoere afsluitbare canvas tas bevat een roestvast stalen barbecuetang, barbecuekwast,  barbecuevork en een barbecuespatel

Bekijk de gereedschapset

 

 

 

 

 

handschoenenBarbecook Nubuck handschoenen

Deze trendy handschoenen zijn speciaal ontworpen om uw hand te beschermen tegen de warmte van bijvoorbeeld de barbecue. Vanaf nu geen vonken en hete spetters meer op uw hand. Met deze handschoenen is uw grip net even wat beter dan met de traditionele vuurhandschoen. Het aanmaken of brandend houden van een vuurkorf of terrashaard is met deze handschoenen een stuk aangenamer.

Bekijk de handschoenen

 

 

 

 

 

 

fire_up_aanmaakblokjes_doos_616_stuks_Fire Up Aanmaakblokjes (616 stuks)

Met deze voordeeldoos aanmaakblokjes van Fire Up bent u niet alleen voordelig uit, maar is het aansteken van uw barbecue of openhaard ook echt kinderspel! Met deze milieuvriendelijke aanmaakblokjes heeft u binnen no-time een heerlijk brandend vuurtje.

Bekijk de fire Up Aanmaakblokjes

 

 

 

 

 

 

 

esschert_blaasbalg_ff227_zwart_Esschert Blaasbalg

Gelukkig zijn ze nog gewoon te koop, de traditionele blaasbalgen! Met de blaasbalg heeft u binnen enkele seconden een warm, knetterend vuur. Deze blazer, gemaakt van natuurlijk hout, is eigenlijk onmisbaar bij het stoken van een mooi haardvuur. De Esschert blaasbalg is perfect te gebruiken bij een vuurkorf, barbecue of traditionele openhaard.

Bekijk de blaasbalg