Kies voor de sfeer van een vuurschaal

Vuurschalen zijn enorm populair vandaag de dag. Steeds meer mensen kiezen voor deze sfeermaker, die op ieder gewenst moment garant staat voor sfeer, warmte en gezelligheid. Een vuurschaal kan zowel tijdens de zomer als de winter gebruikt worden en zal zorgen voor een langer verblijf buiten, ook wanneer het wat frisser wordt.

esschert-vuurschaal-roestHoewel het soms anders zal overkomen, is een vuurschaal eenvoudig te plaatsen. Er zijn niet veel aanpassingen nodig om een vuurschaal neer te kunnen zetten. Het enige wat nodig is, is voldoende ruimte en een vlakke ondergrond. Indien u daarover beschikt, is een vuurschaal een echte aanrader!

Een vuurschaal als visitekaartje voor de horeca

Een vuurschaal zorgt voor de ultieme (winter)sfeer. Dit is ook precies dé reden dat vuurschalen niet alleen in de eigen tuin gebruikt worden, maar ook veel bij horecagelegenheden. Een vuurschaal is immers een prima visitekaartje voor een prettige, warme en huiselijke sfeer op het terras van een horecazaak. Een mooie schaal op het terras is erg uitnodigend om langer buiten te blijven. Voor horecaondernemers is de juiste uitstraling het halve werk. Een vuurschaal is hiervoor een echte eyecatcher!

Hét ingrediënt voor een gezellige avond

Niet alleen voor de horeca, maar ook voor privé gebruik is het heerlijk genieten van een vuurschaal. Een vuurschaal is een absolute sfeermaker bij een mooie zomer- of winteravond. Het lijkt erop alsof u met uw vrienden rond een heerlijk kampvuurtje zit. De vuurschaal is dan ook eigenlijk een variant op een traditioneel kampvuur, want u kunt hierop een geweldig haardvuur branden. Een hapje en een drankje erbij, gezellig marshmallows roosteren en de avond kan niet meer stuk! Een vuurschaal is hét ingrediënt voor een gezellige avond. Daarbij kunt u de schaal soms ook gebruiken om op te barbecueën. Een vuurschaal is dus multifunctioneel! Bekijk bijvoorbeeld de OFYR Classic 100-100 eens....

Een vuurschaal aanmaken

Een vuurschaal aanmaken is een vrij eenvoudige handeling. Hiervoor heeft u wat aanmaakhout, blokken droog hout en wat aanmaakblokjes nodig. Het hout en aanmaakblokjes zijn op diverse plaatsen te verkrijgen maar kunt u ook op internet bestellen.

ofyr-classic-100-100-outdoor-cooking-cooking-grillDoor wat aanmaakhout op elkaar in de vuurschaal te plaatsen en dit met behulp van de aanmaakblokjes aan te steken (u kunt hiervoor een lange lucifer gebruiken), heeft u de vuurschaal binnen no-time aangestoken. Daarna kunt u het vuur naar wens verder opbouwen (en aanhouden) door er enkele grote en/of kleine houtblokken bij te leggen. Binnen korte tijd kunt u optimaal genieten van uw eigen kampvuur als een heerlijke sfeermaker!

Vuurschaal bestellen

Vuurschalen zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan soorten en maten. Voor iedere tuin of gelegenheid is er wel een geschikte vuurschaal te vinden. Vuurkorfwinkel.nl is een prima adres om een vuurschaal te bestellen.

Binnen onze webshop vindt u een breed scala aan zowel grote- als kleine vuurschalen, waarbij u ook nog eens kunt kiezen uit vuurschalen van gietijzer, rvs of cortenstaal. Het assortiment aan vuurschalen is met zorg geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak.

Mocht u vragen hebben of een interesse hebben in een vrijblijvend persoonlijk advies over welke vuurschaal het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een prachtige sfeer voor onvergetelijke avonden!

En bent u nog op zoek naar een origineel kerstpakket? Bekijk dan eens een kerstpakket met vuurschaal. Ook hierin is de keuze enorm!

___________________________________________________________________________________________________