Bestel uw kerstpakketten gewoon online – Vanaf 13,95

kerstman-sterconcepts-magazijn

Het aftellen is begonnen! Nog maar 43 dagen tot kerstmis. Heeft u nog geen kerstpakketten besteld? Wacht dan niet te lang want u heeft nu nog volop keuze. Binnen onze huisselectie kerstpakketten vindt u al leuke pakketten vanaf 13,95.

De kerstpakketten van Vuurkorfwinkel.nl zijn allemaal gebaseerd op het thema "vuur warmte en gezelligheid" en bevatten bijvoorbeeld een leuke vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel. Allemaal leuke items waarvan de ontvanger direct tijdens deze gezellige periode gebruik kan maken.  Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een kerstpakket op maat! Niets is ons te gek, alles is mogelijk!

Kerstborrel of kerstdiner organiseren?

Organiseert u een kerstborrel met het bedrijf of een kerstdiner in de privésfeer? Ook dan bent u voor het creëren van een gezellige kerstsfeer bij ons natuurlijk aan het juiste adres.

De kerstperiode is bij uitstek de periode van lichtjes, warmte en gezelligheid. En dat is nu precies waar we goed in zijn! Of u nu op zoek bent naar een traditionele vuurkorf, Zweedse fakkels of een sfeervolle vuurschaal, u vindt het bij Vuurkorfwinkel.nl allemaal onder één dak. Gemakkelijker kan bijna niet.

Vuurkorf-in-de-sneeuw-Met Oud & Nieuw mag de vuurkorf niet ontbreken

Tijdens de jaarwisseling gaan we van oudsher allemaal naar buiten om het vuurwerk te bekijken. Is het dan niet gezellig om uw tuin of uw terras te voorzien van een paar leuke vuurkorven? Dit hoeft helemaal niet duur te zijn want vuurkorven zijn er al vanaf € 12,50. U geniet met uw gasten dan van de warmte – het kan soms nog wel eens fris zijn in die tijd van het jaar – maar bovenal van een echte wintersfeer. Vroeger op de avond kunnen de kinderen bovendien gezellig marshmallows roosteren of zelf popcorn maken. Eigenlijk mag een vuurkorf of vuurschaal toch niet ontbreken? En voegt u er dan ook meteen de popcornpan aan toe….

Kerstcadeaus tot € 50,00

Omdat veel artikelen uit ons assortiment ontzettend leuk zijn om cadeau te geven, hebben wij speciaal voor deze periode een selectie gemaakt van kerstcadeaus tot € 50,-. Het is bedoeld om wat inspiratie op te doen, maar we maken het u zo ook wel heel gemakkelijk om een origineel kerstcadeau te vinden. Want het blijft toch ieder jaar weer een heel gepuzzel om voor iedereen weer het juiste geschenk te vinden. En één ding staat inmiddels wel vast; een leuke vuurkorf, vuurschaal, tuimeltoorts of haardset valt altijd bij iedereen in de smaak!

Sinterklaascadeaus tot € 50,00

Hoewel we allemaal al druk bezig zijn met Kerstmis, zouden we bijna vergeten dat we eerst nog een oer-Hollands feest hebben op 5 december. De komst van Sinterklaas doet vele kinderhartjes sneller kloppen en we maken er altijd een gezellige happening van. Alleen al de blik op al die blije kindergezichtjes bij het openen van alle cadeaus blijft van onschatbare waarde.

Sinterklaas_bij_vuurkorfwinkelMaar niet alleen pakjesavond wordt in vele Nederlandse huiskamers gevierd, op veel plaatsen wordt een stukje creativiteit gevraagd tijdens een gezellige surpriseavond. De periode van knutselen gaat natuurlijk niet iedereen goed af, maar de gezelligheid die er tegenover staat maakt het voor de meesten van ons helemaal goed.

Maar ook tijdens de Sinterklaasperiode breken we weer regelmatig ons hoofd over de te kopen Sinterklaaskado’s. Hoewel we soms een kort verlanglijstje hebben, blijft het ieder jaar toch weer een uitdaging om originele (en betaalbaar) cadeaus te vinden.

Bestel uw Sinterklaascadeaus gewoon online

Zoals we voor de Kerstcadeaus een selectie hebben gemaakt van originele cadeaus tot € 50,00, zo hebben we dat ook gedaan voor de Sinterklaascadeaus. Allemaal leuke cadeauartikelen overzichtelijk op een rijtje. En wat natuurlijk ook handig is, is dat u er niet eens de deur voor uit hoeft. U kunt alle artikelen gewoon online bestellen en hoeft er het gure weer niet voor door. Vuurkorfwinkel.nl heeft alle artikelen op voorraad en onze medewerkers doen hun uiterste best om, zeker in deze drukke periode, alles netjes de volgende dag al bij u te bezorgen.

Wij wensen u heel veel plezier tijdens deze gezellige dagen en hopen dat u bij ons de juiste inspiratie vindt om een sfeervolle ambiance te creëren of het juiste kerstgeschenk te vinden.

___________________________________________________________________________________________________