8 Items | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
 1. <ul class="sumUp topBorder bottomBorder"> <li>Op werkdagen voor 17.00 besteld, <span class="highlight red">volgende werkdag</span> in huis*</li> <li>Boven € 50,00 <span class="highlight red">gratis</span> verzending</li> <li>Achteraf betalen</li> </ul>
  • Boven de € 50,00 gratis verzending

8 Items | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren

Vuurtafels Happy Cocooning Nice & Nasty Teakhout

Een vuurtafel Nice & Nasty van Happy Cocooning is een zeer goede toevoeging aan jouw loungehoek. De vuurtafel heeft een ingebouwde RVS-brander waar mooie houtblokken in liggen. De combinatie van het ‘vuur’ en deze houtblokken lijken de vlammen net echt en kun je genieten van een prachtig sfeerlicht onder het genot van een hapje en een drankje. De vuurtafels zijn er in diverse afmetingen dus is er voor iedere tuin een vuurtafel in het juiste formaat te vinden. 

Nice & Nasty vuurtafels 

In het assortiment van de vuurtafels van teakhout is er een aparte lijn die de Nice & Nasty lijn heet. Deze vuurtafels hebben een lichte teakhouten ombouw om de vuurtafel en een composieten bovenzijde, verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet. De designs van deze teakhouten vuurtafels hebben een grijze look en staan zowel mooi in een natuurlijke tuin als in een strakkere moderne tuin. De Nice & Nasty vierkante vuurtafel is een echte aanrader uit het Nice & Nasty assortiment. Deze vuurtafel geeft jou de sfeer en gezelligheid die je zoekt en bied tegelijkertijd een plek om een hapje of drankje te plaatsen. Een ideale tuintafel dus! 

Nice & Nasty vuurtafels Happy CocooningNice & Nasty vuurtafels Happy Cocooning

De gasfles van de brander 

De brander in de vuurtafel brandt op gas. Het fijne aan deze vuurtafel is dat de gasfles opgeborgen kan worden in de vuurtafel. Zo heb je enkel een mooi aanblik van de vuurtafel en kan de gasfles uit het zicht.  

Overtuigd van de kracht van een vuurtafel? 

Een vuurtafel is een goede manier om jouw loungeset helemaal af te maken met een mooie tafel en een sfeervol vuurtje. Wil je er een aanschaffen maar heb je toch nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord! Op zoek naar een moderner model vuurtafel? Bekijk dan eens het Cosi assortiment!

Alles voor een sfeervol buitenleven

 • Voor 17:00u besteld, morgen in huis*
 • gratis verzending boven € 50,00
 • Achteraf betalen