Goedkope vuurschalen is vele soorten en maten

Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist op het gebied van vuurschalen, vuurkorven, vuurtafels en tuinhaarden! U vindt er een enorm assortiment artikelen om warmte en sfeer in uw tuin te brengen.

2l-home-and-garden-vuurschaal-80cm-sfeer-600x600Als specialist bieden wij u graag een uitgebreide keuze. U vindt bij ons vierkante vuurschalen, ronde vuurschalen, vuurschalen van corten staal, gietijzeren vuurschalen, etc. Voor elk wat wils! Bij Vuurkorfwinkel.nl slaagt u gegarandeerd en koopt u de goedkoopste vuurschalen!

Eenvoudig sfeer in de tuin met een mooie vuurschaal

Met een vuurschaal in de tuin is warmte en gezelligheid gegarandeerd. Plaats de vuurschaal op een egale ondergrond, bouw met aanmaakhout een piramidevormige toren, steek de aanmaakblokjes (of een paraffine aanmaakbriket) aan en geniet van een ouderwets kampvuur.

Heeft u vragen of komt u liever eerst bij ons langs?

Vriendelijkheid kost bij ons niets! We zetten graag een stap extra voor u en bij ons is de klant nog écht koning. Onze medewerkers zitten tijdens kantooruren voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.

Komt u vooraf liever zelf even langs in onze showroom om het artikel te bekijken, dan staat de koffie voor u klaar. U bent van harte welkom!

______________________________________________________________________________________________________