Tuinhaarden van BonFeu: herkenbaar en vertrouwd   

Al jarenlang maakt het merk BonFeu deel uit van ons assortiment. En naar tevredenheid mogen we wel zeggen. De kenmerkende tuinhaard BonFeu Large heeft na al die jaren nog steeds niets aan populariteit ingeboet. En met de BonBarrel was men zelf één van de eersten die met een op een ouderwets olievat gebaseerde tuinhaard kwam.

BonFeu BonSelo BIP sfeerNieuwe FonFeu collectie 2017

Voor het seizoen 2017 heeft BonFeu de collectie tuinhaarden flink uitgebreid. Een groot gedeelte hiervan zal uiteraard verkrijgbaar zijn bij Vuurkorfwinkel.nl. Met name het multifunctionele karakter van de haarden spreekt ons namelijk aan: De tuinhaarden van BonFeu staan namelijk niet alleen garant voor een sfeervol haardvuur, de meeste haarden zijn ook geschikt om heerlijk te kunnen buitenkoken.

Daarnaast – en dat is natuurlijk minstens zo belangrijk – staat BonFeu bekend om zijn herkenbare design, het doordachte ontwerp en met name zijn hoogwaardige kwaliteit.

Hieronder een kleine greep uit het nieuwe assortiment dat vanaf heden bij Vuurkorfwinkel.nl verkrijgbaar is:

 

Bonfeu BonSelo (voorheen BonFeu Large)

Bonfeu BonSelo BIPDe BonFeu BonSelo is het meest bekende model uit de collectie van BonFeu. De kenmerkende vorm en het draaibare grillrooster hebben deze tuinhaard tot één van de meest verkochte haarden gemaakt.

De BonFeu-BBQ heeft door zijn vorm een uitstekende rookafvoer en een grote warmteafgifte is verzekerd.

Bekijk hier de BonFeu BonSelo

 

 

 

 

 

 

 

Bonfeu BonBini (voorheen BonFeu Small)

BonFeu BonBini SMPDe tuinhaard BonBini (ook wel bekend onder de naam BonFeu Small) is het kleinere zusje van de BonSelo. Net zo populair, maar een klein maatje kleiner. Dezelfde vormgeving, maar nu zonder grillrooster.

Bekijk hier de BonFeu BonBini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BonFeu Bongiano SP

BonFeu BonGiano SPEen stijlvolle terrashaard op hoge pootjes. De BonGiano SP is voorzien van een deksel en een afneembaar vonkenscherm. Daarnaast wordt de haard standaard geleverd met BBQ rooster en wokring. Buitenkoken was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk hier de BonFeu BonGiano SP

 

 

 

 

 

 

 

 

BonFeu BonGiano LP

Bonfeu BonGiano LPDe BonGiano LP is een variant op de BonGiano SP, maar staat nu op een viertal korte pootjes. Het stookgedeelte loopt wat lager naar de grond door. Ook met deze haard is het heerlijk buitenkoken want een grillrooster en wokring zijn ook nu weer inbegrepen. En bent u klaar met grillen, dan kunt u gezellig uitbuiken bij een sfeervol haardvuur.

Bekijk hier de BonFeu BonGiano LP

 

 

 

 

 

 

 

BonTino LP

Bonfeu BonTino LPDe tuinhaard Bontino is het grotere broertje van de BonGiano LP. De diameter van de haard bedraagt nu namelijk 35 cm waardoor deze wat meer body heeft. Met het bijgeleverde grillrooster en wokring tovert u de haard eenvoudig om tot barbecue.

Bekijk hier de BonFeu BonTino

 

 

 

 

 

 

 

 

BonCarré

Bonfeu BonCarre QLOok de stoere terrashaard BonCarré wordt geleverd met een deksel. Deze deksel kunt u eenvoudig vervangen door het meegeleverde BBQ rooster of de RVS wokring. Deze wokring geeft u de mogelijkheid om bovenop de haard een wokpan te gebruiken. En wilt u een sudderpot of ketel gebruiken, dan kunt u de deksel eventueel nog omdraaien en als kookplaatje gebruiken.

Bekijk hier de BonFeu BonCarré

 

 

 

 

 

 

 

BonBarrel

Bonfeu BonBarrel BIPDe Bonbarrel heeft wat weg van een ouderwets olievat. De Bonbarrel is te gebruiken als vuurkorf, als rookoven en als barbecue! Bovendien is de Bonbarrel handig bij het opstoken van al uw tuinafval.

De Bonbarrel wordt geleverd met barbecuerooster en deksel.

Bekijk hier de BonFeu Bonbarrel

 

 

 

 

 

 

 

Direct eenvoudig online te bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl

Hebben we u al enthousiast kunnen maken? Dan kunt u favoriete tuinhaard nu heel eenvoudig online bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl. Wij leveren vrijwel alle artikelen uit eigen voorraad. Dit betekent dat als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, u uw terrashaard de volgende werkdag al in huis heeft. En voor de tuinhaarden van BonFeu geldt dat ze gratis worden verzonden!

Bekijk hier het volledige assortiment tuinhaarden. We hebben ruim 130 verschillende modellen, dus voor elk wat wils!

___________________________________________________________________________________________________