Kerstpakkettenseizoen 2015: Wij zijn al aan de slag!

Tsja, we zitten midden in de zomer en hebben er net een hittegolf op zitten. Het lijkt misschien wat vroeg, maar wij zijn toch al weer bezig met de laatste maanden van het jaar. De maanden die normaal gesproken in het teken staan van warmte en gezelligheid in en om het huis, de feestdagen en uiteraard het traditionele kerstpakket.

Kerstpakket met vuurkorf

Kerstpakketten met een vuurkorf of vuurschaal

U zult het misschien niet geloven, maar onze kerstpakketten specialisten zijn nu al voorbereiden aan het treffen voor het kerstpakkettenseizoen van 2015!
Vele bedrijven wisten ons de afgelopen jaren te vinden voor een origineel kerstpakket met een leuke vuurkorf of vuurschaal, Zweedse fakkels of accessoires zoals bijvoorbeeld een popcornpan.

Fantastisch, maar wij van Vuurkorfwinkel.nl willen het ieder jaar weer beter doen. Een nog mooier aanbod, nog meer gemak voor de klant en daarom stellen we ons altijd weer een paar belangrijke vragen: wat zijn de resultaten van afgelopen jaar? Welke artikelen of pakketten waren populair? Hoe kunnen we de logistiek nóg beter maken? Allemaal vragen waar we nu al weer druk mee zijn. Want één ding staat vast; Ook dit jaar willen we u weer de keuze geven uit een aantal zorgvuldig samengestelde kerstpakketten. Uiteraard weer gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid”. Uiteindelijk resulteert dit in een zorgvuldig samengesteld assortiment, welke u later dit jaar kunt vinden op deze website.

Kerstpakket met vuurkorf 2

Wat is er nu leuker dan een kerstpakket geven of ontvangen?

Wilt u een kerstpakket zelf samenstellen of liever kiezen uit onze selectie kant-en-klare kerstpakketten? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers en relatiegeschenk voor uw zakenrelaties.

Maatwerk is onze kracht

Wij leveren wederom maatwerk! U bepaalt zelf welke leuke producten u aan uw kerstpakket wilt toevoegen. In principe kunt u een keuze maken uit ons volledige assortiment aan vuurkorven, vuurschalen en accessoires. U stelt het zelf samen en wij doen u vooraf een interessant voorstel.

En heeft u liever een kant-en-klaar pakket, dan bieden wij u graag de keuze uit enkele geweldige kerstpakketten met een vuurkorf of vuurschaal. Uiteraard aangevuld met allemaal leuke artikelen zoals bijvoorbeeld een flesje gluhwein, marshmallows, een Zweedse fakkel, etc.

Bestel uw kerstpakket op tijd

Met een tijdige bestelling voorkomt u dat de Kerstpakketten van uw keuze zijn uitverkocht. Vanwege de enorme vraag naar onze pakketten kunnen we niet voldoende benadrukken dat het verstandig is om u op tijd te oriënteren en offertes aan te vragen. Wij zitten inmiddels al weer voor u klaar!