Een sfeervol vuurtje stoken in een vuurschaal

Echt vuur zorgt altijd voor sfeer en gezelligheid. Vooral ’s avonds is het gezellig én warm om op het terras bij een vuurschaal te zitten en nog wat te drinken. Een vuurtje is zo gemaakt!

Het gebruik van een vuurschaal doet denken aan het stoken van een traditioneel kampvuur, maar heeft als voordeel dat er geen as op het terras komt.

2l-home-and-garden-vuurschaal-80cm-sfeer-600x600

Veel keuze in goedkope vuurschalen

Vuurschalen zijn er in vele soorten en maten, materialen en kleuren. Zo kun je in veel gevallen kiezen tussen een standaard zwart model of een vuurschaal van cortenstaal.

burni sfeer

Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor corten staal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer je de schaal gebruikt, hoe mooier hij wordt.

Maar ook de gietijzeren vuurschaal is op het moment bijvoorbeeld enorm populair.

Esschert vuurschaal ff44

Van groot tot klein; de keuze in vuurschalen is enorm

Qua afmetingen heb je de keuze uit vuurschalen met diameters van 50 cm tot maar liefst 100 cm. In deze laatste vuurschaal, de vuurschaal Gigant, kun je natuurlijk echt een flink vuur stoken.

Kortom; een mooie vuurschaal kan een enorme blikvanger in je tuin zijn. Met een vuurschaal haal je namelijk niet alleen heel veel sfeer, maar ook een aangename warmte in je tuin!

Bij Vuurkorfwinkel.nl treft u een uitgebreid aanbod aan goedkope vuurschalen aan. U vindt er altijd wel een vuurschaal die bij uw tuin past. Heeft u bijvoorbeeld al de Burni vuurschalen gezien? Deze vuurschalen zijn gemaakt van 3 mm dik corten staal en verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende afmetingen!

Vuurkorfwinkel.nl is inmiddels de grootste van Nederland en België en dat is natuurlijk niet voor niets. Bij ons heeft u altijd het grootste aanbod en de beste prijzen!