Happy Cocooning: bekijk hier de nieuwe collectie 2015 vuurtafels en sfeerhaarden

De nieuwe collectie vuurtafels 2015 van Happy Cocooning is bekend. Naast de al bekende en zeer succesvolle Cocoon tables van composiet en vuurtafels van teakhout voegt Happy cocooning voor het nieuwe zomerseizoen een drietal nieuwe modellen toe.

Nice & Nasty vuurtafels

Vanwege de enorme vraag naar teakhouten vuurtafels en de populariteit van steigerhouten meubels is de vuurtafel Nice & Nasty een logische aanvulling op het assortiment. Het betreft wederom een vuurtafel van teakhout, maar nu met een “look” van steigerhout. Het geeft de vuurtafels een sfeervolle,  industriële uitstraling!

Technisch en praktisch zijn uiteraard dezelfde eigenschappen weer aanwezig. Zo is de vuurtafel voorzien van een ingebouwde gashaard met een vermogen van 19,5 kW en zijn ook voor deze Cocoon table weer allerlei handige accessoires zoals een glazen ombouw en side table aan te schaffen.

De vuurtafels Nice & Nasty worden geleverd in het vierkant en als rechthoek. Voor de kleur van het bovenblad kan men opnieuw kiezen uit antraciet of zwart.

Lounge & Dining vuurtafels

Deze nieuwe lijn Lounge & Dining is gebaseerd op de huidige teakhouten vuurtafels, maar verschilt bij een tweetal modellen door de mooie RVS afwerking. Op de hoeken van de tafels zijn namelijk sierlijke RVS-strips geplaatst. Dit geeft de vuurtafel een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Maar het grootste verschil ten opzichte van de huidige teakhouten vuurtafels is zonder twijfel de hoogte van de Cocoon table. De nieuwe Lounge & Dining vuurtafels zijn wat hoger waardoor het mogelijk is om de gasfles (5kg) onder de tafel te plaatsen! Door deze hoogte (68 cm) springt dit nieuwe model bovendien in op de trend Lounge & Dining.

Ook bij deze nieuwe modellen vuurtafels worden uiteraard weer standaard een stammenset, lavastenen, een beschermhoes en een 250 cm lange, CE goedgekeurde rubber gasslang meegeleverd!

Zowel de Nice & Nasty modellen als de Lounge & Dining tafels verwachten wij begin maart binnen te krijgen. U kunt desgewenst echter al een exemplaar reserveren.

Bekijk snel de volledige collectie van Happy Cocooning en doe inspiratie op voor het voorjaar!