Wilt u iets speciaals? Kies voor een kerstpakket met vuurkorf!

Met gepaste trots presenteren wij u ons nieuwe assortiment kerstpakketten 2017.

Het “buitenleven” is de nieuwe trend en daar spelen wij als Vuurkorfwinkel.nl natuurlijk graag op in. Naast warmte en sfeer speelt vuur in de tuin dit jaar een belangrijke rol in “kerstpakkettenland”.

Winterfeest_BBQ_KubusHelp daarom uw collega’s of medewerkers een stoere en robuuste warme sfeer in de tuin te creëren door het geven van een traditionele vuurkorf, een leuke vuurschaal of een warme fleece deken. Onze pakketten zijn speciaal in dit thema voor u samengesteld. Natuurlijk zijn deze originele kerstpakketten direct online te bestellen, maar kunt u ook geheel uw eigen kerstpakket samenstellen. We helpen u graag!

 

Kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal vallen bij iedereen in de smaak

In de gezellige sfeer die kerstmis met zich meebrengt, komen de kerstpakketten van Vuurkorfwinkel.nl uitstekend tot hun recht. Overheerlijke marshmallows, een flesje chocomel of glühwein, aangevuld met een traditionele vuurkorf, vuurschaal of een sfeervolle Zweedse fakkel, maken onze originele kerstpakketten tot een waardevol geschenk. Een geschenk waarmee u uw waardering voor uw personeel en relaties op gepaste wijze kunt laten blijken.

Bovendien zijn het allemaal betaalbare kerstpakketten met daarin alles wat u nodig heeft voor een fantastisch “warme chocomel-moment”.

winterfeest_wc_schaal_3Onze kerstpakketten overzichtelijk op een rijtje

Onze collectie kerstpakketten is op onze site overzichtelijk naar thema, prijs of categorie vuurkorf of vuurschaal te bekijken. We hebben voor u een gevarieerde huisselectie kerstpakketten samengesteld zodat u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Wij kunnen u beloven dat het inspirerend is. En wilt u liever maatwerk? Geen probleem! Alles is mogelijk!

Bestellen is eenvoudig en kan gewoon online. U kiest en bestelt, wij zorgen voor de rest: tijdige levering (in overleg), hoge kwaliteit, perfecte service en vooral veel blije gezichten.

Bekijk hier snel het volledige assortiment kerstpakketten!