Langer genieten in uw tuin met een sfeervolle terrashaard

Wat Coloradois het toch heerlijk om lekker op uw terras te genieten van die heerlijke zomerse dagen. Deze dagen zult u ongetwijfeld koesteren, zeker als het weer niet iedere dag meewerkt. Dit soort dagen kunnen niet lang genoeg duren! Gelukkig kunt u deze dagen wel verlengen. U kunt langer genieten op uw terras met een sfeervolle tuinhaard.

Was het een goede of een slechte zomer?

Er zijn van die zomers dat de zonovergoten dagen bijna op één hand te tellen zijn. De zomerse temperaturen waarop we soms zo hopen, verschijnen dan maar niet op de thermometer en als die er komen, moeten we nét werken of hebben we andere binnenactiviteiten. We noemen dit al snel een slechte zomer en we hebben voor ons gevoel dan ook veel te weinig kunnen genieten van ons terras.

Langer genieten op uw terras met een sfeervolle tuinhaard

Een sfeervolle tuinhaard is dé oplossing. Een tuinhaard zal als mooie eyecatcher niet alleen zorgen voor de juiste sfeer op uw terras, u zult ook vaker én langer op uw terras kunnen verblijven. Het moment dat het nét even te fris wordt om nog behaaglijk op uw terras te blijven zitten stelt u lekker nog even uit. Dat weerbericht komt later wel en eigenlijk is dat ook niet meer zo belangrijk. Als het droog blijft, zit u goed.

De tuinhaard zal zorgen voor de warmte en sfeer. Zo kunt u langer genieten op uw terras. Er zijn ook diverse tuinhaarden die als barbecue te gebruiken zijn. Hiermee wordt uw terras een verlengstuk van uw woning. Tevens houdt de rook vervelende insecten op afstand. Een haard heeft vele voordelen en maakt de zomerse avonden zeer aangenaam.

Ruime keuze in terrashaarden

terrashaard_la_hacienda_tampico_sfeerWij hebben een ruime keuze in terrashaarden. Voor iedere wens en tuindesign hebben wij de juiste oplossing. Een tuinhaard, ook wel terraskachel of tuinkachel genoemd, is in vele vormen en maten verkrijgbaar. Veel mensen kiezen een duurzame tuinhaard die gemaakt is van cortenstaal. Door de aanwezigheid van koper in deze staallegering heeft het als grote voordeel dat het niet zal doorroesten. De roestbruine kleur geeft een warme uitstraling.

Als u op zoek bent naar dé ultieme sfeervolle tuinhaard, dan moet u zeker ook eens kijken naar ons assortiment van gezellige houtkachels en sfeervolle Mexicaanse haarden. De sierlijke haarden vervaardigd van keramiek zijn erg kleurrijk en geven uw tuin een unieke sfeer.

 

Een tijdloze sfeermaker

Een terras- of tuinhaard zorgt ervoor dat u langer én vaker buiten op uw terras kunt blijven. U heeft altijd een goede en een lekkere lange zomer. Uw sfeermaker is hiermee letterlijk tijdloos.