Warmte en gezelligheid tijdens de laatste maanden van het jaar

Het is herfst en de dagen worden korter. De wintertijd is net ingegaan en de temperaturen nemen langzaam af. Maar juist nu is het een mooi moment om naar buiten te gaan. En dan bedoelen we niet om de tuin winterklaar te maken, maar juist om te genieten van de mooie kleuren, het vallend blad en het typische herfstzonnetje.

Esschert-terraskachelDe maand oktober staat ook voor een overgangsperiode naar die laatste twee maanden van het jaar waarin Sinterklaas eerst op bezoek komt (en we dus in de maand november al druk zijn met winkelen) en de kerstdagen inclusief Oud & Nieuw onze aandacht vragen. Al met al hartstikke gezellige momenten die we bij voorkeur met vrienden en familie doorbrengen.

Maar we hebben het er meestal wel gezellig druk mee. Welke Sinterklaascadeaus moet ik allemaal kopen? Wat zet ik op tafel? Hoe kleed ik de boel gezellig aan? De kerstboom moet neergezet worden… Druk, maar leuk. En winkelen is tegenwoordig een stuk eenvoudiger doordat we ons op het internet perfect kunnen oriënteren en een aankoop direct de dag erna al in huis hebben. Meestal nog gratis bezorgd ook.

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Wat dacht je van een vuurkorf!

Het lijkt allemaal heel ingewikkeld, maar we kunnen het eigenlijk heel eenvoudig houden. Wij van Vuurkorfwinkel.nl zijn natuurlijk dé specialist op het gebied van vuurkorven, vuurschalen en aanverwante accessoires en daardoor enigszins bevooroordeeld. Maar ben nu eerlijk, met een leuke vuurkorf heb je òf een leuk cadeau dat bij veel mensen in de smaak valt òf je zorgt met een vuurkorf tijdens de feestdagen voor een geweldige sfeer in je tuin. Kortom, met een vuurkorf kun je alle kanten uit.

Vuurkorven van Vuurkorfwinkel.nlJe kunt een vuurkorf als kerstcadeau geven of een vuurkorf gebruiken als basis voor een origineel kerstpakket. Je zult er niet snel mee de mist in gaan. Maar bestel je een vuurkorf voor eigen gebruik, dan zijn de mogelijkheden helemaal legio.

Organiseer een kerstborrel rond een vuurkorf

Organiseer eens een leuke kerstborrel rondom een vuurkorf. Warme chocomel erbij, glaasje glühwein, de kinderen marshmallows roosteren. Eén en al gezelligheid en hopelijk ligt er op dat moment een mooi laagje sneeuw. Maar een paar dagen later tijdens de jaarwisseling haal je de vuurkorf natuurlijk opnieuw tevoorschijn. Ook dan is een vuurkorf een welkome warmtebron en een absolute sfeermaker tijdens het bekijken van het vuurwerk. Glaasje Champagne erbij en plannen maken voor het nieuwe jaar. Je ziet wel, een vuurkorf is zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden te gebruiken.

Vuurkorf-in-de-sneeuw-Ronde vuurkorven, vierkante vuurkorven; Vuurkorven zijn er in vele soorten en maten

Vuurkorven zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste vuurkorven zijn gemaakt van staal omdat dit materiaal licht is en tegen hoge temperaturen bestand is. Een vuurkorf is daardoor gemakkelijk verplaatsbaar.

Je kunt kiezen uit een hoog model op poten, een vuurzuil of voor een laag model, een zogenaamde vuurring, die je op de grond kunt plaatsen. Bij een vuurkorf denk je misschien meteen aan een rond model, maar tegenwoordig zijn er ook mooie vierkante en rechthoekige vuurkorven. De traditionele goedkope vuurkorf heeft spijlen, maar er zijn ook modellen met een werkje of versiering erin. Voor elk wat wils dus.

Goedkope vuurkorven al vanaf € 13,95 verkrijgbaar

Bij Vuurkorfwinkel.nl kun je heel eenvoudig een vuurkorf online kopen. En dat een vuurkorf niet duur hoeft te zijn is allang bekend. Een ronde vuurkorf is al verkrijgbaar vanaf € 13,95. Dus heb je meerdere vuurkorven nodig om deze gezellig over de tuin te verspreiden, of je wilt een kerstpakket met vuurkorf samenstellen, dan is het niet eens nodig om veel geld kwijt te zijn. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen voor een voorstel op maat. Misschien hebben we nog een leuke korting voor je in petto….

vuurkorf aanmakenDus samengevat:

1.  Een vuurkorf is een leuk Sinterklaas- of kerstkado dat bij veel mensen in de smaak valt
2.  Een vuurkorf is een absolute sfeermaker en zorgt voor een aangename warmte
3.  Een vuurkorf is verkrijgbaar in vele soorten en maten
4.  Een kerstpakket met vuurkorf is origineel en betaalbaar
5.  Een vuurkorf gebruik je zowel ’s-zomers als ’s-winters
6.  Een vuurkorf hoeft niet duur te zijn
7.  Een vuurkorf koop je bij Vuurkorfwinkel.nl

___________________________________________________________________________________________________