Dit weekend weer Winterfair bij Piet Plezier in Oisterwijk

Op zaterdag 22 en zondag 23 november a.s. wordt bij Piet Plezier aan de Vennelaan 5 in Oisterwijk weer de jaarlijkse Winter-fair georganiseerd waar met name lokale ondernemers hun artikelen geheel in wintersfeer zullen presenteren. U kunt er lekker rondsnuffelen, een glühweintje of een warme chocomel drinken en zelfs een kopje snert bestellen. Er is Live muziek en voor de kinderen wordt op zaterdag een lampionnenoptocht rond het Van Esscheven georganiseerd.

Piet Plezier is omgetoverd tot een warme, gezellige sfeermarkt met overal mooi versierde  kraampjes. Verschillende standhouders bieden heerlijke streekproducten te koop aan en er zijn uiteraard schitterende cadeau-artikelen, zoals kook- en woonaccessoires, manden, kaarsen, tafellakens, vogeltaarten en kerstartikelen te koop. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar alles in het teken van een sfeervolle kerst.

Ook Vuurkorfwinkel.nl zal dit jaar aanwezig zijn en een aantal leuke vuurkorven, vuurschalen, terrashaarden en accessoires presenteren. U vindt bij onze kraam bijvoorbeeld ook marshmallowpins, popcorn- of kastanjepannen en Zweedse fakkels. We zullen u verrassen met een leuke greep uit ons uitgebreide assortiment!

Maar ook voor kerstpakketten of relatiegeschenken is het zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen op deze gezellige Winterfair. U kunt bij Piet Plezier namelijk dukaten kopen voor uw medewerkers. Met deze dukaten kunnen zij dan zelf bij de verschillende deelnemers een kerstpakket naar wens samenstellen! Vuurkorfwinkel.nl zal daarnaast ook een aantal leuke, vooraf samengestelde  kerstpakketten presenteren. In verschillende prijsklassen en voor ieder wat wils….

En vindt u het gezellig om voor- of achteraf een gezamenlijke borrel met uw medewerkers te drinken, dan biedt Piet Plezier u alle mogelijkheden. Men geeft u graag meer informatie.

Kom gezellig langs vanaf 11.00 uur! De toegang en het parkeren is gratis.
Voor meer informatie (waaronder een overzicht van alle deelnemers) kunt u ook terecht op de facebookpagina van deze Winterfair.