Het voorjaar komt er aan!

Stilletjes aan gaan we weer richting het voorjaar. De eerste lentedagen nodigen uit om lekker de tuin in te gaan. Het tuinmeubilair wordt schoongemaakt en de borders geschoffeld.

Uiteindelijk zit je lekker op je terras en ben je helemaal klaar voor een lekker glaasje wijn met familie of vrienden. De middag is perfect tot plots de zon onder gaat en iedereen begint te rillen van de kou. Het zou toch ideaal zijn als je dan toch nog met zijn allen buiten kunt blijven zitten? Met de Terrashaard Colorado heeft u de oplossing en kan uw avond niet meer stuk.

De Terrashaard Colorado is een buitenhaard die warmte en een mooi vuur perfect combineert. De speelse vlammen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in uw tuin of op uw terras. Vanwege het moderne en tijdloze design ziet de Colorado er ook mooi uit wanneer deze niet in gebruik is en past om die reden goed bij elk denkbaar tuinmeubilair.

De terrashaard Colorado wordt gekenmerkt door een geweldig brandvermogen. Door zijn formaat en ruime opening kunt u er zonder probleem grote haardblokken in kwijt. De diameter bedraagt aan de onderzijde 60 cm. De pijp, voorzien van een roestvrij stalen ring, heeft een diameter van 13,5 cm en zorgt voor een uitstekende rookafvoer. De Colorado is gemaakt van staal en kan dus tegen een stootje.

Deze fraai ontworpen terraskachel misstaat in geen enkele tuin en staat garant voor urenlang stookplezier. Meer weten? Kijk snel op www.vuurkorfwinkel.nl.of www.terrashaardshop.be