Haal zelf warmte en gezelligheid in de tuin.

Zodra het herfst wordt of of de winter invalt, en de dagen donker en koud zijn…. gaat hier in de tuin een vuurkorf aan. De man des huizes speelt buiten met vuur, terwijl mijn zoon en ik binnen achter het raam genieten van het prachtige vlammenspel. Nu zijn wij al voorzien, maar dat weerhoudt mij er niet van om jullie te wijzen op de mooie vuurkorven die je bij www.vuurkorfwinkel.nl kunt kopen.

Mijn persoonlijke favoriet is deze: de vuurring van Esschert is uniek, eigentijds en zeer sfeervol. De vuurschaal is makkelijk zelf in elkaar te zetten. In elkaar zetten? Ja, hij wordt geleverd in vier delen. De vuurschaal kan direct gebruikt worden op een vlakke ondergrond, of in combinatie met een onderschaal. De vlamdecoratie staat niet alleen heel erg leuk, maar het zorgt ook voor extra zuurstof. Ach, voor mij maakt dat niet uit. Ik vind hem leuk! En als we niet al vier vuurkorven hadden, dan zou ik deze bestellen!

Outtrade kan er trouwens ook wat van. Een leuke mini openhaard voor in de tuin! De Open haard is door z'n design en functie een aanwinst voor ieder terras. De Schoorsteen is af te sluiten met een deksel om inregenen te voorkomen. Deze terrashaard Cadiz beschikt over een aslade en BBQ grill. Dus na het grillen kun je nog even lekker nagenieten van een gezellig vuurtje.... De haard is gemaakt van een zwaar kaliber staal. Heel handig, als je net als mijn man graag het vuur wat hoger opstookt.

 

 

Houd je het liever bij de ‘klassieke’ vuurkorf? Dan kun je altijd nog voor deze gaan. ‘Ouderwetse’ vorm in een nieuw, strak jasje. Met deze vuurkorf kun je tot in de late uurtjes genieten van de vlammende houtblokken. Bij ons in de familie doet dit model het goed op oudjaarsavond. Gezellig voor het huis, terwijl we naar het vuurwerk kijken en met familie, vrienden en buren een toost uitbrengen op het nieuwe jaar.

Dus… mocht de kerstman dit jaar bij jullie langskomen? Vraag dan eens om een vuurkorf onder de boom! Een ideaal kado voor de koude, donkere dagen van december.