Barbnecook SIESTA header

De Trend in grillen en barbecueën: Eenvoud en comfort

De voorjaarszon doet al haar best en prikkelt al onze barbecuegevoelens. Het wordt weer tijd om te gaan grillen. Dus haal de barbecue uit de garage, maak hem schoon en laat je barbecuegevoel weer op temperatuur komen.

Maar is je barbecue nu toch wel echt toe aan vervanging of wil je dit jaar je grenzen echt gaan verleggen? Misschien is een comfortabele gasbarbecue dan wel de ultieme barbecue voor je. De Barbecook Siesta zorgt in ieder geval voor instant-barbecueplezier zonder stress.

barbecook-siesta-612 Barbecook Siesta: Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Voor je zelf bereide kip, heb je het perfecte vuur nodig. Met één draai aan de knop, creëer je dat perfecte vuur. Een vuur dat je bereidingen sappig houdt. Een minutieuze controle, voor een perfect gegrilld resultaat.

Waarom dus moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De Barbecook Siesta garandeert je meer plezier en minder gedoe! Zo is er extra tijd om optimaal te genieten van elke barbecue. En daar maakt de barbecue Siesta het verschil:

Gemak

Je gasbarbecue reinigen een gedoe? Niet met de Siesta! Deze gasbarbecue beschikt over unieke vetopvanglades die tijdens de BBQ al het vuil opvangen. Achteraf veeg je ze gewoon schoon met wat papier en stop je ze in de vaatwasser.

 

 

Barbecook Siesta vetopvangbak

Eenvoud

Geen sporen van vingerafdrukken op de Siesta! Zijn ‘Repellant Glass Finish’ zorgt voor een vuilafstotende afwerking. Resultaat: een gasbarbecue die gewoon erg makkelijk is in onderhoud.

Veilig

De Barbecook Siesta is uitgerust met ‘One Hand’ knoppen. Die zorgen ervoor dat je je gasbarbecue met één hand - en extra veilig - kunt aansteken, regelen en uitschakelen. Extra troef: dankzij deze knoppen kan je de branders van je Siesta ook erg nauwkeurig instellen.

 

Barbecook Siesta gasbarbecues

Dynamic Core Grill

In de Barbecook Siesta is de centrale, warmste ruimte, de Dynamic Core Grill, zo aangepast dat het rooster eruit kan gehaald worden. Nu kun je jouw grenzen en die van je gas-barbecue verleggen door het rooster te vervangen met accessoires zoals een pizzaplaat, contactplaat of de Dynamic Core Grill tray. Hierdoor bezorg je jezelf nog meer uitdagingen en word je een echte Barbecue virtuoos!

Klaar voor jouw avontuur? Word een Barbecook Grillmaster

In elke Barbecook verpakking zit een Grill Master Card. Met deze persoonlijke kaart maak je heel eenvoudig een MyBarbecook account aan en registreer je je Barbecook barbecue.

Barbecook GrillmasterIn je persoonlijke MyBarbecook account krijg je toegang tot spaarpunten, gebruiksaanwijzingen, onderhoudstips, ...  Bovendien krijgt elke MyBarbecook gebruiker extra informatie zoals tips & tricks gericht op het persoonlijke profiel en de geregistreerde barbecue.

Hoe verzamel je Grill points op je Grillmaster Card?

Bij de nieuwe Barbecook-toestellen vind je jouw Barbecook Grill Master Card die je toegang geeft tot vele privileges. Registreer je kaart nu en ruil deze in voor leuke gadgets en ervaringen. Je eerste "grill points" verdien je simpelweg door het serienummer in te geven van het toestel dat je kocht. Voor elke Barbecook-aankoop die je vanaf nu doet, ontvang je een aantal "grill points" die je op je Grill Master Card kan plaatsen. Makkelijk verdiend toch?

Een Barbecook zonder kaart gekocht? Geen probleem, je kunt later alsnog je profiel aanmaken en Barbecook stuurt je je persoonlijke Grill Master Card kaart toe.

Kunnen wij je verder nog helpen bij het maken van de juiste keuze?

Barbecook Siesta gasbarbecueBij Vuurkorfwinkel.nl hebben we een uitgebreid assortiment barbecues, variërend van traditionele houtskoolbarbecues tot comfortabele gasbarbecues. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de Barbecook Siesta, maar ook voor bijvoorbeeld de Barbecook Major SST, de Barbecook Loewy of de Barbecook Billy. Barbecues in alle soorten en maten, maar altijd van de hoogwaardige kwaliteit die u van ons mag verwachten.

En kom je er niet helemaal uit, dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze medewerkers zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel ons op 013-5451966 of stuur een e-mail naar info@vuurkorfwinkel.nl