We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s

Met onze ambitieuze instelling hebben we veel leuke en nieuwe plannen, maar dat kunnen we alleen realiseren met de juiste mensen! Ben jij benieuwd hoe het is om in een snelgroeiende organisatie te werken, waarbij betrokkenheid en plezier voorop staan?

JoeyBrave International B.V. (o.a. Vuurkorfwinkel.nl) is een dynamisch bedrijf vol ambities. Op de werkvloer heerst een informele no-nonsense sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd én gestimuleerd. Werken bij Brave International B.V. vraagt een kritische en constructieve houding, een collegiale instelling, maar vooral plezier hebben in je werk.

Brave International B.V staat dicht bij haar medewerkers. Want hoe innovatief online verkoop ook kan zijn, mensen maken bij het team van Brave International het verschil. Ons team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin de beste mensen met plezier samenwerken en waar voortgaande professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven gestimuleerd worden.

Iedereen mag solliciteren!

Met een juiste instelling wordt je geboren zeggen ze weleens, dus het hebben van een gezond verstand en lekker veel pit, brengt je al een heel eind. Daarom mag iedereen bij ons solliciteren met daarbij de kans op een leuke, nieuwe job. Dus waar wacht je op? Grijp je kans en groei met ons mee!

Brave International B.V. heeft verschillende vacatures openstaan. Wil jij bijvoorbeeld een afwisselende logistieke functie met eigen verantwoordelijkheden? En houd je ervan om te werken in een hecht team bij een dynamisch bedrijf met een fijne, collegiale werksfeer? Dan is de vacature Hoofd-magazijnmedewerker écht iets voor jou.

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier alle vacatures. Spreekt één van de functies je aan en wil je een bijdrage leveren aan de verdere groei van ons bedrijf? Neem dan snel contact op of stuur ons direct een e-mail met je motivatie en een CV. We kijken uit naar je reactie!

___________________________________________________________________________________________________