Verras uw valentijn met romantiek in de tuin

Valentijnsdag in de tuinDe datum 14 februari staat met een rood hart omcirkeld in de agenda van iedere geliefde. Dit is de dag dat u kunt laten zien dat u heel veel om iemand geeft, een kans die natuurlijk weinig geliefden laten lopen! Op welke manier gaat u dat dit jaar kenbaar maken?

Dat kan natuurlijk door middel van een kaartje, een bosje rozen of een reservering bij de pizzeria waar u altijd komt, maar erg origineel is het niet. Het zijn de klassieke valentijn hits die inmiddels in het foute uurtje hebben plaatsgenomen. Hiermee verliest Valentijnsdag zijn waarde en dat is natuurlijk zonde van deze speciale dag. Een ontbijt op bed, kaarsjes en rozenblaadjes in de badkamer, de fles champagne en niet te vergeten samen een zonsondergang bekijken is natuurlijk leuk, maar het zijn beproefde recepten. Het kan en mag wel een keer wat origineler....

Wees origineel met Valentijnsdag

U maakt natuurlijk veel meer indruk als u op een originele manier uw liefde laat blijken. Daarvoor zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden die garant staan voor veel succes, zoals samen een taart bakken of samen gezellig te gaan schaatsen op de ijsbaan en daarna een warme chocolademelk te drinken.

Wat gaat u dit jaar met uw lover doen?

Het is altijd lastig om ieder jaar weer origineel te zijn maar de oplossing is dichterbij dan u denkt en de vonken spatten er letterlijk vanaf. Wat dacht u van een picknick in uw eigen tuin? Lekker samen, dicht bij elkaar genieten van de heerlijke buitenlucht. In het picknickmandje kunnen natuurlijk wat winterse gerechtjes zoals een stamppot, boerenkool of iets anders lekkers, maar u kunt er ook voor kiezen om de BBQ en/of de rookoven aan te zetten om de maaltijd in de tuin te bereiden. Hiervoor hoeft u niet te wachten tot het voorjaar of de zomer, dit kan ook prima op 14 februari!

Op deze winter barbecue kunt u heerlijk het vlees klaarmaken en hier heerlijk van genieten. De rookoven is wat minder bekend, maar zeker niet minder leuk. Met een rookoven kunt u een heerlijke vis roken en hier samen van genieten.

De vonken spatten eraf gedurende deze Valentijnsdag!

wijn bij het vuurU hoeft zeker niet bang te zijn om het koud te krijgen gedurende deze avond. Ondanks dat het nog maar februari is, zijn er genoeg mogelijkheden om het behaaglijk en comfortabel te krijgen zonder het thermo ondergoed uit de kast te hoeven pakken.

Natuurlijk kunt u de terrasverwarming aanzetten, maar er is meer keus. Een tuimeltoorts geeft een heldere, sterke, rustieke vlam waar u tot laat in de avond zeker veel plezier van zult hebben. U kunt ook kiezen voor de Zweedse fakkels, deze boomstammetjes zijn uitstekend geschikt voor gezelligheid in de tuin, als warmtebron, als kampvuur of om op te koken.

Voor een onvergetelijke Valentijnsdag zijn er ook mogelijkheden die nog meer in de stijl van de dag vallen. Wat is romantischer dan samen genieten van een mooi knisperend vuurtje met een heerlijk glas Glühwein?! Dit past natuurlijk volledig bij deze veertiende februari. Een vuurkorf is hiervoor een hele mooie oplossing. U kunt hiermee uw kampvuur bouwen in uw eigen tuin.

Verras uw valentijn door heerlijk buiten te zijn

Alle artikelen die bijdragen aan een sfeervol buitenleven zijn eenvoudig bestelbaar via vuurkorfwinkel.nl. Voor een ruime en uitgebreide keuze is dit absoluut het juiste adres om warmte en sfeer in de tuin te creëren voor Valentijnsdag. Hier vindt u een groot assortiment aan barbecues en rookovens. Verder kunt u hier ook terecht voor uw terrasverwarming, uw tuimeltoorts, Zweedse fakkel of vuurkorf. Het assortiment is geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak zodat u er volop van kunt genieten. De artikelen zijn scherp geprijsd en snel leverbaar. Happy Valentine!

___________________________________________________________________________________________________