Gezellig kerst en Oud & Nieuw vieren in de tuin

De feestdagen staan in het teken van warmte, sfeer en gezelligheid. Voor veel mensen is het een gevoel van “thuiskomen”. Lekker samen met familie en vrienden bij elkaar komen en het gezellig maken. Veel mensen maken al ver van te voren plannen en kijken erg naar de feestdagen uit.

vuurkorven-stalen-vuurkorf-tuindecoratie-kaarsenfakkels-980x300

Wat zijn uw plannen voor de feestdagen?

Veel mensen kiezen ervoor om deze dagen op een traditionele manier te vieren. Het binnenshuis gezellig maken, de kerstboom aan en mooi gekleed genieten van heerlijke maaltijden. Andere mensen kiezen voor een moderne manier en gaan er het liefst op uit. Heeft u wel eens gedacht aan een combinatie van deze twee opties?

Geniet van de feestdagen in de tuin

U kunt de sfeer van warmte en gezelligheid natuurlijk ook in uw tuin creëren!
Met het milde winterse klimaat in Nederland en België is dit een goede mogelijkheid en zeker niet te koud. Met Zweedse fakkels (een in een boomstam uitgevoerde fakkel) en vuurkorven heeft u al snel een mooie winterse sfeer gecreëerd die garant staat voor gezelligheid bij een kerstborrel of een nieuwjaarsfeest.

De Zweedse fakkels en de vuurkorven zullen de tuin sfeervol verlichten en er een mooie wintertuin van maken, die uitstekend geschikt is voor een prachtig kerstfeest. Stiekem zult u dromen over een witte kerst of oud en nieuw, want dan is het plaatje helemaal onvergetelijk.
Zet de glühwein maar vast klaar in dat geval!

U kunt er ook voor kiezen om een flame heater te gebruiken. Ook flame heaters zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar en kunnen uitstekend gecombineerd worden met de Zweedse fakkels en vuurkorven. Een lekkere trui of een vest is nu ruim voldoende om met de feestdagen behaaglijk in uw tuin te verblijven en heerlijk buiten te genieten met familie en vrienden.

Wat doet u liever?
Een diner of borrel bij de volop stokende centrale verwarming of lekker sfeervol buiten de feestdagen vieren in de tuin?

De meeste mensen zijn veel liever lekker buiten. U toch ook?!

Maak van uw tuin een mooie sfeervolle plek voor de feestdagen!

Voor de kerstdagen kunt u een heerlijke winterbarbecue organiseren, een buffet bereiden of een aangeklede borrel met smakelijke hapjes samenstellen. Met oud en nieuw staat u met een glas champagne op de juiste plaats om het vuurwerk te bekijken dat om middernacht de lucht ingaat.

Het worden feestdagen om nooit te vergeten!

zweedse-fakkels
Zweedse fakkels, vuurkorven en terrasheaters bestelt u eenvoudig via vuurkorfwinkel.nl.       Voor een ruime en uitgebreide keuze is dit absoluut het juiste adres om voor de feestdagen warmte en sfeer in de tuin te creëren. Het assortiment is geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak zodat u er volop van kunt genieten. De artikelen zijn scherp geprijsd en snel leverbaar.

Vuurkorfwinkel.nl wenst u fijne feestdagen in uw tuin, maar dat gaat zeker lukken.

 

___________________________________________________________________________________________________