Populaire producten 2021}

Het einde van 2021 is in zicht en dat betekent dat we terugblikken op een bewegelijk jaar. In dit jaar is er veel gebeurd en willen we graag onze website bezoekers en kopers bedanken voor een mooi jaar. Hieronder presenteren we de producten die door jullie het meest zijn gekocht tijdens 2021.

MOODZ Vuurschaal Feet & Handle

Het afgelopen jaar zijn er een hoop MOODZ vuurschalen Feet & Handle uit het magazijn gevlogen. De MOODZ vuurschalen Feet & Handle zijn stijlvolle schalen met praktische handvaten zodat deze makkelijk te verplaatsen zijn. MOODZ heeft twee exemplaren binnen deze collectie betreft een RVS en cortenstaal versie. Beide materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen en komen in bijna elke tuin goed tot hun recht. Tot slot kun je kiezen uit verschillende maten. De kleinste schaal is 60 cm en staat goed in knussere tuinen. De middelste van 80 cm is de meest verkochte maat voor alle soorten vuurschalen. De vuurschaal van 100 cm is een ware eyecatcher en staat vaak op een prominente plek in een grotere tuin.

HEAT Vuurschalen Classic 80 cm zwart

Op de tweede plaats van 2021 staat de HEAT Vuurschaal Classic zwart van 80 cm. HEAT Outdoor Living is een Nederlands merk dat een gevarieerde collectie van moderne en modieuze terrashaarden, vuurschalen en vuurkorven biedt voor jouw terras of tuin. De vuurschaal van HEAT kenmerkt zich door zijn moderne, tijdloze en praktische vormgeving. De schaal is stabiel, eenvoudig schoon te maken en verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De HEAT Vuurschaal Classic zwart van 80 cm is een ideale schaal voor tijdens een gezellige winter of zomer borrel. Sta heerlijk warm rondom het vuur en geniet van het vlammenspel.

La Hacienda Driepoot met Grillrooster 172 cm

Voor onze outdoor survivors die al een vuurschaal hebben of een eigen kampvuur hebben gemaakt het afgelopen jaar, was de La Hacienda Driepoot met Grillrooster een waardevolle toevoeging! Dit item heeft een goede derde plek gekregen en is voornamelijk tijdens de zomermaanden veel verkocht. De La Hacienda Driepoot met Grillrooster is een item waar op traditionele wijze gebarbecued kan worden. De driepoot is eenvoudig in elkaar te zetten en op te bergen waardoor deze naar elke plek meegenomen kan worden. Kortom, overal heerlijk en eenvoudig barbecueën!

BonFeu BonBono Tuinhaard zwart

Op de vierde plek staat met trots de BonFeu BonBono Tuinhaard zwart. Een sfeervolle en tijdloze tuinhaard gemaakt van zwart staal. BonFeu staat bekend om zijn uitgelaserde logo en de drie stevige poten. De BonBono is niet alleen mooi en comfortabel maar ook praktisch en veilig! Bij de tuinhaard wordt namelijk een grillrooster meegeleverd zodat je heerlijk kan barbecueën. Daarnaast heeft de haard een vonkenvanger deurtje en hoge afvoerpijp voor de rook. Zo kun je genieten van het vlammenspel zonder last te hebben van rook en uitreikende vlammen.

BonFeu BonBono

Esschert Gietijzeren Vuurschaal 60 cm

Als laatste bestseller van 2021 staat de Esschert Gietijzeren Vuurschaal van 60 cm op een gerespecteerde vijfde plaats. De vuurschaal van Esschert is een pracht exemplaar om in een tuin of om op een terras te hebben staan. Door het design ziet hij er minimalistisch, robuust en modern uit. Het is een uitstekende blikvanger ook wanneer er geen vuur in brand. Door zijn maat is de vuurschaal van Esschert geschikt voor zowel de grotere als de kleinere tuin.

Dit waren de goldies van 2021! We kijken uit naar een succesvol 2022 en hopen dat we iedereen blij kunnen maken met een bijpassende tuinhaard, vuurschaal, vuurkorven, terrasverwarming, vuurtafel, sfeerhaard of barbecues.

In 2022 staan de sfeermakers weer voor je klaar!