Winterbarbecue organiseren}

De winter is weer aangebroken! Wanneer je uit bed stapt en uit het raam kijkt zie je de vorst op de daken en autoruiten. Het heeft nog niet gesneeuwd, maar wie weet komt dat nog! Misschien dat voor jou de winterperiode snel voorbij mag zijn, maar voor ons is het een begin van vele gezellige momenten. Denk bijvoorbeeld aan het aankleden van je interieur met een mooie sfeerhaard, of je tuin updaten met een stoere vuurkorf! Tot slot, zijn wij bij vuurkorfwinkel.nl een enorme fan van smaakvolle winter BBQ’s en daarom hopen wij jou met deze blog te overtuigen om ook gezellig buiten te kokkerellen.

Het organiseren van een winterbarbecue

Voordat je aan de slag kan in de tuin om de lekkerste gerechten te maken is het noodzakelijk om van te voren een aantal voorbereidingen te treffen.

1. Een barbecue

Voor een winter BBQ heb je uiteraard een barbecue nodig. Deze staat op dit moment vast ergens onder een laag stof of misschien heb je nog helemaal geen barbecue! Stof je BBQ af of zoek online naar de beste BBQ’s. Binnen onze categorie buitenkoken hebben wij een breed assortiment aan diverse mooie en functionele barbecues. De BonFeu BonBiza is niet alleen waanzinnig voor barbecueën, maar kan ook goed gebruikt worden als vuurschaal waar je knus met iedereen om heen kunt staan. Het merk OFYR heeft diverse producten om een volledige buitenkeuken mee samen te stellen, voor de enthousiastelingen onder ons.

2. Sfeerverlichting

Fleur je tuin op met mooie sierverlichting om een knusse en warme sfeer te creëren. Doordat het snel donker is zie je de verlichting goed en kan je er optimaal van genieten. Op onze website verkopen wij leuke Zweedse fakkels van Esschert Design die rond de winterperiode zeer gewild zijn. Ook Cosi heeft leuke sfeerverlichtingen voor zowel binnen als buiten. Zo hebben ze verschillende Cosiscoop gaslantaarns in o.a. de kleuren zwart, wit, olijfgroen en nog veel meer...

3. Warmte element

Wanneer je geen BonFeu BonBiza hebt en dus geen vuurschaal of vuurkorf hebt die extra warmte tijdens het barbecueën geeft, kan je naast sfeerverlichting ook kiezen voor diverse warmte elementen in de tuin. Een warme trui, fleece dekens en een kop glühwein warmen je al enorm op, maar met een elegante vuurkorf van La Hacienda of tuinhaard van GardenMaxX kan je net dat extraatje comfortabele warmte geven dat je nog nodig hebt.

4. Eten en drinken

Een essentieel onderdeel van barbecueën is natuurlijk eten en drinken. Zoals al benoemd is glühwein een goede start, maar warme chocolademelk als dessert klinkt ook niet verkeerd. Een goed glas rode wijn of speciaal biertjes voor rondom de barbecue en tijdens het eten zijn zeker een absolute aanrader.

Voor op de barbecue kan je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wij zijn fan van een combinatie aan vlees-, vis- en groentegerechten op de barbecue. Een traditioneel terugkomend vleesgerecht is voor ons zelfgemaakte pittige kipsaté. Een visgerecht waar wij bij wegdromen is een zalm op huid met een schijfje citroen en tot slot kiezen wij voor onze portie groenten voor een groentespies. Wat zijn jouw favoriete gerechten? Loopt het water je al in de mond?

Winterbarbecue

Wanneer een winter BBQ organiseren?

Je kunt een barbecue natuurlijk organiseren wanneer jij wilt, maar een echte aanrader is tijdens oud en nieuw. Je vrienden zullen een onvergetelijke avond hebben! Lekker barbecueën in de sfeervolle tuin onder de verlichte hemel van het vuurwerk.

Wacht dus niet langer en ga snel aan de slag met het organiseren van jouw onvergetelijke winterbarbecue!

Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat klaar om al je vragen omtrent een winterbarbecue te beantwoorden, neem contact met ons op!