Een barbecue organiseren tijdens de wintermaanden

De winter breekt weer bijna door in ons land en daarom vonden wij het leuk om eens een artikel te wijden aan barbecueën tijdens de wintermaanden! De trend winter BBQ komt oorspronkelijk uit Amerika en Canada, maar wordt nu ook steeds populairder in ons koude kikkerlandje. Maar hoe organiseer je nu zo’n winterbarbecue?

Het organiseren van een winterbarbecue

Voor een winter BBQ heb je uiteraard een barbecue nodig. Deze staat op dit moment vast ergens onder een laag stof. Wacht dus niet langer en haal je barbecue onder het stof vandaan! Nodig wat vrienden uit en maak het gezellig in de tuin. Omdat het in de winter vaak donker en grauw is, raden we je aan om de tuin op te fleuren met wat kleur. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van ledverlichting of andere sfeerverlichting.

Kogellampen zijn bijvoorbeeld  ideaal om een leuke sfeer te creëren tijdens een winterbarbecue. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en je kunt daarom zelf verschillende kleuren samenstellen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een prikkabel. Een prikkabel geeft je de mogelijkheid om de kogellampen gemakkelijk te monteren. De prikkabel kun je dan bijvoorbeeld in de bomen of de struiken hangen. Je hebt door middel van de verschillende kleuren al een hele prettige sfeer gecreëerd voor je gasten, maar we zijn er nog niet!

Natuurlijk heb je ook een vuurkorf nodig om het feest helemaal compleet te maken! En is één van je vrienden muzikaal? Laat hem dan vooral zijn gitaar meenemen om bij het kampvuur spelen! De vuurkorf zorgt voor gezelligheid, maar ook voor warmte. Om het je gasten nog comfortabeler te maken, kun je er ook voor kiezen om een partytent te kopen. Deze partytent kun je verwarmen met bijvoorbeeld terrasverwarmers. Mochten de gasten het dan echt koud krijgen, dan kunnen ze lekker warm worden in de partytent. Vergeet tot slot de statafels niet! Want een barbecue zonder statafels waar je jouw carbonaatje soldaat kunt maken, is natuurlijk geen barbecue

Vuurkorf in de sneeuwWanneer een winter BBQ organiseren?

Je kunt een barbecue natuurlijk organiseren wanneer jij wilt, maar een echte aanrader is tijdens oud en nieuw. Je vrienden zullen een onvergetelijke avond hebben! Lekker barbecueën in jou sfeervolle tuin onder de verlichte hemel van het vuurwerk.

Wacht dus niet langer en ga snel aan de slag met het organiseren van jouw onvergetelijke winterbarbecue!

___________________________________________________________________________________________________