Het blijft steeds langer licht en de temperaturen stijgen langzaam. Binnenkort is het weer tijd om lekker buiten te zitten. Helemaal leuk dit seizoen: Haal met wat creativiteit het warme huiskamergevoel naar buiten!

Tuin inrichten: Creëer een tweede huiskamer

Houd jij ervan om in de zomer lekker met vrienden en familie buiten te vertoeven? Verander de huidige inrichting van je tuin door er wat meubels bij te zetten en creëer in een korte tijd een tweede huiskamer, een plek waar je kunt genieten van elkaar, de buitenlucht en de natuur.

Tuin inrichten: Grote tafel

Een mooie, grote tafel is een fijne plek om met z’n allen uren aan door te brengen. Wil je veel zitruimte? Zorg dan voor banken en fijne kussens. Om op slecht weer voorbereid te zijn kun je het beste een overkapping maken. Zodat je, wat voor weer het ook wordt, lekker buiten kunt zitten.

Tuin inrichten: Loungeplek

Een plek in de tuin waar je lekker kunt liggen of relaxen mag eigenlijk niet ontbreken. Zorg voor een fijne loungeplek waar je tot rust kan komen. Is het nog wat koud buiten? Een vuurkorf, terrashaard, warme kleding en/of een dekentje geven je genoeg warmte.

Tuin inrichten: Sfeerverlichting

 

Je wilt ‘s avonds niet met elkaar in het donker zitten. Met de juiste verlichting kun je gemakkelijk een huiskamersfeer creëeren. Dit doe je bijvoorbeeld met naar boven of beneden gericht licht tegen een muur of schutting. Ook schemerlampen (met lampenkappen) en speelse slingers met lampjes in allerlei vormen en kleuren brengen veel gezelligheid.

Een traditionele vuurkorf, een trendy vuurschaal of een goedkope terrashaard bestel je eenvoudig online bij Vuurkorfwinkel.nl