Tips voor een geslaagde Valentijnsdag

valentijn-580x375Wil jij jouw liefde deze Valentijn verrassen? Wij inspireren je graag met originele en romantische Valentijnsdag ideeën! Want of je nu al 40 jaar getrouwd bent of pas net samen, jouw grote liefde verdient het toch ook om in het zonnetje gezet te worden? Een valentijnskaartje, een bloemetje, en een etentje doen het altijd goed. Maar ben je op zoek naar een keer iets anders? Hieronder enkele tips:

 

 

Met Gluesschert-design-vuurkorf-vlammen-roesthwein bij de vuurkorf

Heerlijk romantisch samen genieten van een mooi knisperend vuurtje met een heerlijk glas Glühwein. Dat is iets dat natuurlijk volledig past bij veertien februari. Een vuurkorf is hiervoor een hele mooie oplossing. U kunt hiermee uw kampvuur bouwen in uw eigen tuin. Wij hebben vele verschillende soorten vuurkorven. De Esschert vuurkorf roest is een mooi voorbeeld. Deze decoratieve vuurkorf van geroest staal past op ieder terras en in iedere tuin. Hij heeft decoratieve uitsparingen in de vorm van vlammen. Door deze vlamsilhouetten krijgt het vuur voldoende zuurstof en heeft u een sfeervol zicht op de bewegende vlammen.

 

 

 

 

Vzweedse-fakkelersier de tuin met Zweedse fakkels

De Zweedse fakkel is hét accessoire voor in de tuin, waarmee je een geweldige sfeer creëert. Een Zweedse fakkel is een ingezaagd houtblok en is in verschillende maten verkrijgbaar. De Zweedse fakkel is gemakkelijk aan te steken met een aanmaakblokje (deze wordt meegeleverd). Voor een spectaculair aanzicht plaats je meerdere Zweedse fakkels en heb je een geweldig vlammenspel in de tuin. Hier zal jouw liefje vast van onder de indruk zijn.

 

 

 

RomaWinterbarbecue-Terrashaardshop-300x200ntische Winter BBQ

Als je aan barbecueën denkt, denk je misschien meteen aan de zomer. Toch is ook in de winter barbecueën erg leuk. Dus verras je lief eens met een romantische winter BBQ op Valentijnsdag. Gezellig rondom een vuurtje een drankje drinken en lekker eten. Sfeer, warmte, gezelligheid en lekker eten & drinken. Dat zijn de ideale ingrediënten voor een geslaagde Valentijnsdag!

Happy Valentines day! 

___________________________________________________________________________________________________