Valentijnsdag: Top 5 producten voor een romantisch gebaar}

Je hoeft geen Valentijnsdag in het leven te roepen om elkaar extra aandacht te geven, maar dat deze dag volledig in het teken staat van romantiek maakte het een eenvoudige kans om je liefje te laten zien hoeveel je van hem/haar houdt. Met onze tips en praktische cadeaus creëer je tijdens Valentijn de meest romantische date voor 14 februari en tegelijkertijd de mogelijkheid om het over te doen op een andere datum.

Lang Leve de Liefde date

Als eerste willen we je laten zien dat je met weinig moeite een romantische setting kan maken die op elk gewenst moment her te beleven is. Het enige wat je nodig hebt, is een speaker met romantische muziek, een grote deken voor jullie samen, een versnapering met iets te drinken en tot slot een vuurschaal met brandend haardhout erin. Vaak zijn deze items al te vinden in huis alleen het laatste item kan misschien nog niet aanwezig zijn.

Voor een vuurschaal met brandend haardhout verwijzen we je dan ook graag naar onze gangbare HEAT Vuurschaal Classic van 60 cm. De vuurschaal is slechts €39,95 euro en gaat lang mee waardoor het niet voor slechts één keer gebruiken is. Kruip heerlijk tegen elkaar aan onder de deken en geniet van het vlammenspel dat zich tentoonstelt. Om het nog romantischer te maken kunnen jullie samen marshmallows roosteren en deze met elkaar delen.

De HEAT Vuurschaal Classic heeft zich al meerdere malen bewezen als romantisch item. Zo is de vuurschaal gebruikt bij het programma Lang Leve de Liefde. Bekijk de HEAT Outdoor Living Vuurschaal in de spotlights van het veel bekeken televisieprogramma.

Heat Vuurschaal Classic van 60 cm

Romantische outdoor date

Uit eten gaan is tijdens Valentijn een leuk idee, maar kan een uitdaging zijn wanneer je last minute nog wilt reserveren. Wanneer dit niet lukt is een romantisch etentje thuis ook een aanrader. Met de juiste materialen is het bovendien mogelijk om het etentje naar een hoger niveau te brengen. Hierom introduceren wij aan jou de BonFeu BonSolo zwart tuinhaard!

De BonFeu BonSolo is een praktische en multifunctionele tuinhaard die op hout wordt gestookt. Doordat de tuinhaard uitgerust is met een gecertificeerd, draaibaar grillrooster is het mogelijk om een heerlijke sparerib of kippenpoot erop te grillen. Serveer daarbij een gevulde salade en een gepofte aardappel met kruidenboter en je hebt een diner om de vingers (van je partner) bij af te likken.

Door het ontwerp en formaat van de tuinhaard is deze met weinig moeite in elkaar te zetten en op de juiste plek te zetten. Door de hogere kachelpijp is er een uitstekende rookafvoer en kan je zonder overlast genieten van de vlammen die te zien zijn achter het deurtje. Tot slot staat de tuinhaard altijd stevig vanwege de drietal poten.  

BonFeu BonSolo

A lazy Valentijnsavond

Wanneer je liever helemaal niet het huis uit gaat, is er altijd de mogelijkheid om lekker thuis te blijven en te genieten van een romantische film op de bank met je geliefde. Hierbij is het mogelijk om sfeer te creëren door het neerzetten van kaarsjes of een mooie Cosiscoop gaslantaarn waarbij je goed kan genieten van de dansende vlammen. De Cosisoop is gecertificeerd voor binnenshuis gebruik en kan als mooie decoratie dienen.

Als je vanuit de woonkamer zicht hebt op de tuin is er ook de mogelijkheid om een sfeervolle tuin te maken met de Zweedse fakkels van Esschert. Een Zweedse fakkel brandt van binnenuit op waardoor ze beter geconcentreerd en controleerbaar zijn dan een kampvuur of vuurkorf. De Zweedse fakkels branden ongeveer 2,5 tot 3,5 uur wat een mooie tijd is voor tijdens een film en een beetje erna. Kortom, een Zweedse fakkel gaat precies op het juiste moment uit!

Kruip op de bank tegen elkaar aan en voel de romantiek van de Cosiscoop of Zweedse fakkels afspatten terwijl jullie weg zwijmelen bij een zoetsappige film. Na afloop hoef je je geen zorgen te maken over het uitmaken of opruimen van haardrestanten. Geniet gelijk van de resterende avond met eindeloos veel opties!

Cosiscoop gaslantaarn

Feestelijke thema-avond

Al vanaf €99,- euro kan je een feestelijke thema-avond organiseren met een sfeervolle Mexicaanse Tuinhaard. Een Mexicaanse Tuinhaard is niet alleen heel sfeervol, maar zorgt er ook voor dat je met een aangename warmte kan genieten van Mexicaanse versnaperingen. Serveer heerlijke wraps, taco’s en enchilada’s terwijl je knusjes tegen elkaar aan zit bij het haardvuur.

Een Mexicaanse tuinhaard is kenmerkend door zijn diverse kleuren en specifieke materiaal. De tuinhaard is op traditionele wijze gemaakt van stenen en dient uitsluitend voor de sfeer. Houd hierom het vuur ‘klein’ want bij hoge temperaturen kan de haard scheuren. De haard is weerbestendig en wordt geleverd met stalen onderstel.

Na de smakelijke tapas gerechtjes is onze tip om sfeervolle Mexicaanse muziek op te zetten en samen een salsa te dansen, ook wanneer je dit nog niet kan. Zo maak je een feestelijke thema-avond die je intiem en actief voortzet met misschien wel een spannend rollenspel op het einde van de avond.

Mexicaanse tuinhaard

Vandaag besteld is vandaag ook verstuurd

Wanneer je bij ons voor 17.00 uur besteld is je bestelling over het algemeen de volgende werkdag in huis. Om ervoor te zorgen dat de bestelling voor 14 februari binnen is moet je daarom uiterlijk donderdag een bestelling geplaatst hebben zodat deze vrijdag geleverd wordt. Wacht niet te lang en bereid jouw Valentijnsavond voor!