Nieuw: The Bastard Kamado barbecue }

The Bastard is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en het Nederlandse design. De kookmethode is al eeuwen oud, maar dan verfijnd door de makers. Naast dat de kamado er mooi uit ziet is hij ook efficiënt en functioneel, zodat jij er het gehele jaar door van kan genieten. Bij The Bastard is overal rekening mee gehouden. Hij doet wat hij moet doen en is daarin de allerbeste!

Waarom een Bastard? 

Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt The Bastard de meest veelzijdige barbecue van dit moment. Daarnaast is de kamado gemaakt van de beste materialen, zoals speciale cordieriet keramiek waardoor hij bestand is tegen hoge temperaturen. Door de isolerende keramische binnenbekleding blijft de temperatuur in The Bastard constant. Hier zit dan nog eens levenslange garantie op vanuit het merk.

The Bastard modellen

Het assortiment van The Bastard is erg breed, voor iedere situatie is er een geschikte maat te vinden. De rooster diameter loopt van 25 cm bij de small tot maar liefst 59 cm bij de XL! Volgens het merk kiezen de meeste mensen voor het Large model omdat dit het meest veelzijdig is. Zo kun je er gerechten op bereiden voor 2 personen of tot 6 personen. Daarnaast biedt de Large de mogelijkheid om vlees en groenten tegelijkertijd te grillen. Uiteraard kun je er ook voor 10 personen op koken, dan ligt er gewoon een groot stuk vlees op en maak je de andere gerechten gewoon op een andere manier of moment.

De compact is een veel gekozen kamado om als tweede kamado in te zetten naast een medium of een large (of 2x een compact natuurlijk!). Op deze manier heb je extra oppervlakte voor je gerecht, maar het grote voordeel is vooral dat je direct & indirect op verschillende toestellen en op verschillende temperaturen kunt krijgen. Op de grote kamado ligt bijvoorbeeld een groot stuk vlees langzaam te garen tot perfectie, ondertussen grill je op de compact een aantal groentjes en alles komt tegelijkertijd op tafel. De compact wordt door zijn compacte maat ook makkelijk meegenomen naar de camping, naar vrienden en op een weekend weg.

De medium is geschikt voor wanneer je geen volwaardige gerechten wilt maken tegelijkertijd op de kamado, dus bijvoorbeeld niet de eerder omschreven vlees en groenten tegelijkertijd zoals bij de Large. Het kan natuurlijk wel, maar de beschikbare ruimte (de helft van je rooster) is dan wel erg beperkt. Voor 2 personen zou dit eventueel nog wel kunnen, maar in praktijk heb je al snel plaats tekort. Je kiest dus voor de medium wanneer je er bewust van bent dat het beperkt is in de ruimte, maar wel alle mogelijkheden biedt.

Als laatste de XL, wat een mega Bastard is dit! Ongelofelijk groot, dik, zwaar maar werkelijk met onbeperkte mogelijkheden. Je maakt er verschillende gerechten / ingrediënten tegelijkertijd op gaar en hebt eigenlijk nooit plaats te kort.

The Bastard kamado

Accessoires voor The Bastard

Wanneer je nog meer uit The Bastard wilt halen, kan je de kamado uitbreiden met diverse accessoires. Zo kun je The Bastard ook gebruiken voor bakken, braden, stoven, koken en wokken. Voor elke bereiding zijn er speciale accessoires beschikbaar en die hebben wij voor jou! Laat je verleiden door alle accessoires, zo is het kookboek ‘’We Can BBQ Too’’ een perfecte start voor jou en je nieuwe Kamado.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Laat het ons weten! Onze klantenservice is bereikbaar voor alle vragen en helpt je graag verder met de aanschaf van jouw Bastard. Lets get serious cooking!