Bij Vuurkorfwinkel.nl en Terrashaardshop.be vindt u een ruim assortiment aan tuinhaarden en terraskachels. Het aanbod varieert van strakke en moderne haarden tot aan traditionele en meer klassieke modellen. Terrashaarden zijn bovendien in verschillende materialen zoals gietijzer of cortenstaal verkrijgbaar.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

De terrashaarden van GardenmaxX onderscheiden zich van vele andere merken door de kwaliteit van het staal. Veelal hanteert men een dikte van 1.6 mm waardoor deze tuinhaarden een lange levensduur kennen. Bovendien heeft de gemiddelde haard hierdoor een aanzienlijk gewicht waardoor deze stabiel en veilig te gebruiken is. Kortom; men kiest bewust voor een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid.

 

De producten van GardenMaxX

Het Nederlandse bedrijf GardenMaxX werd in 1999 opgericht. Het bedrijf richt zich op een breed assortiment van producten voor in de tuin, zoals tuinhaarden, vuurkorven en tuinmeubels. Daarnaast produceert GardenMaxX een ruim aanbod van allerlei soorten tuindecoratie.

 

 

De producten worden over de hele wereld verkocht. De ontwerpen van dit veelzijdige merk zijn stijlvol, functioneel en eigentijds. Zoals hierboven al aangehaald wordt bij de productie altijd rekening gehouden met kwaliteit, waarde, prijs én design. De tuinhaarden van GardenMaxX zijn veelal verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en cortenstaal. U kunt dus altijd kiezen welk model het best bij uw tuin past.

Cortenstaal

Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de haard gebruikt, hoe mooier hij wordt.

Zodra u cortenstaal buiten zet, komt de roestlaag er automatisch op. Die laag is zo dicht dat het onderliggende materiaal niet wegroest zoals bij gewoon staal. Van cortenstaal worden tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen gemaakt, maar ook plantenbakken, borderranden, tuinverlichting, kunstwerken, bruggen, zeecontainers en zelfs wolkenkrabbers.

De terrashaarden van GardenMaxX zijn eenvoudig online te bestellen

Kortom; Met een tuinhaard of terraskachel van GardenMaxX haalt u een kwalitatief hoogwaardige haard in huis! U bestelt deze tuinhaarden snel en eenvoudig bij Vuurkorfwinkel.nl of Terrashaardshop.be. Uw bestelling wordt bovendien direct de dag erna GRATIS thuisbezorgd!

Altijd de beste service....