Buitenkoken met een Driepoot

Buitenkoken oftewel outdoor cooking is helemaal “hot”.
Het koken boven open vuur is gezellig, lekker en gezond. Kies voor een ketel, een sudderpot (Dutch oven) of een grillrooster aan een driepoot en koken maar. Na het eten het vuurtje even lekker opstoken  en eindigen met marshmallows aan een spies of een pannenkoekje en het menu is helemaal compleet.

Grote vuurschaal wordt meegeleverd

Met de BBQ Driepoot Wigwam van 2L Home & Garden heeft u een geweldige Driepoot met bijbehorende vuurschaal waarin de haardblokken heel praktisch en zonder veel inspanningen zijn aan te steken. Alle houtblokken liggen fijn in de grote vuurschaal en u heeft geen asresten of verbrand hout onder de Driepoot.

Handig BBQ grillrooster

Bevestig het grillrooster aan de stalen kabel en geniet binnen no-time van een heerlijke barbecue. Het grillrooster kan heel eenvoudig hoger of lager boven het vuur geplaatst worden. De kabel maakt u vast op de poot van de driepoot.

De BBQ Wigwam is mooi vormgegeven en  wordt geleverd inclusief een grote zwarte vuurschaal met een diameter van maar liefst 64 cm. Samen met de driepoot vormt deze vuurschaal de perfecte combinatie voor een mooie zomeravond! Eerst lekker de BBQ aan en gezellig eten. Daarna tot in de late uurtjes genieten van een sfeervol kampvuur.

Nu extra voordelig bestellen!

Met de Driepoot Wigwam van 2L Home & Garden kunt u op authentieke wijze buiten uw eten bereiden. U maakt gegarandeerd de meest verrukkelijke gerechten klaar! U bestelt de BBQ Driepoot Wigwam nu extra voordelig bij Vuurkorfwinkel.nl of Terrashaardshop.be