Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling in het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Duurzame materialen

Bij het aanleggen van de tuin worden vele duurzame materialen en de meest bijzondere bloemen en planten gebruikt. Ook met betrekking tot de styling gaat men niet over een nacht ijs. Afgelopen zaterdag gebruikte men de Esschert vuurpotjes om de TV-kijker een sfeervol eindresultaat te presenteren. En dat was niet voor niets….

Esschert vuurpotje

Voor degene die deze uitzending niet gezien hebben, het was nogal winderig en regenachtig weer. De vuurpotjes van Esschert kwamen dus goed van pas! Het voordeel van de vuurpotjes is namelijk dat het gebruikte stro is geïmpregneerd met paraffine (kaarsvet). Hierdoor brandt binnen 10 minuten het gehele oppervlak van de vuurpot en zal het vuur niet snel doven. Zelfs niet bij barre weersomstandigheden zoals in de bewuste uitzending….

Eenvoudig in gebruik

Het Esschert vuurpotje is bovendien heel eenvoudig in gebruik. Plaats het potje in de openhaard, in een vuurkorf of in een speciale standaard, steek het lont aan en geniet van de geweldige sfeer die dit stropotje brengt. Een vuurpotje brandt al snel een uur of twee, dus het is een heel mooi alternatief voor de bekende Zweedse fakkel.

 

Gezelligheid tijdens een tuinfeest

Zeker bij een tuinfeest of barbecue is het ideaal om met deze vuurpotjes wat extra gezelligheid in de tuin te brengen. Verspreid een aantal potjes over de tuin en wacht op de verwonderende blikken van je gasten. Maar ook tijdens wat grotere buitenevenementen worden deze vuurpotjes veel gebruikt.

Eenvoudig te bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl

De Esschert vuurpotjes zijn al enige tijd heel eenvoudig te bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl Indien u grotere aantallen wilt bestellen, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we u dan een aantrekkelijke korting kunnen aanbieden.

Veel plezier!

Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag om 17:00 te zien op SBS6.