Leveranciers Vuurkorfwinkel.nl

Bij Vuurkorfwinkel.nl vindt u een selectie van gerenommeerde merken met een specifiek karakter. Bij de inkoop van de artikelen wordt gelet op kwaliteit, functionaliteit en gebruikersgemak. Ons assortiment is hierdoor uniek. En dat willen we graag zo houden.

Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar de leukste, voordeligste en beste artikelen. Wij blijven ons assortiment doorlopend vernieuwen en zullen u bij ieder bezoek opnieuw verrassen met ons uitgebreide aanbod.

WIJ WERKEN O.A. MET DE VOLGENDE LEVERANCIERS:

Tulp

TULP, is een verfrissend Holland’s meubellabel waarbij alles draait om vuur!  Vuur deel je met elkaar en is de ideale sfeermaker in huis en tuin. Tulp maakt vuurproducten met aandacht voor technologie, vormgeving, functionaliteit en kwaliteit die gemakkelijk te installeren zijn.

Samen met onder andere Piet Boon, Piet Hein Eek, Roderick en Bart Vos zijn er mooie ontwerpen gemaakt. De combinatie van puur design en sexy technologie maakt de lijn van TULP gedurfd vernieuwend en basic tegelijk. Bekijk hier een korte sfeerimpressie.

 

Esschert Design

Esschert Design ontwikkelt, produceert en levert unieke tuin cadeauartikelen. Ideeën worden in eigen huis ontwikkeld waarna deze wereldwijd door producenten exclusief voor Esschert Design worden vervaardigd.

Alle artikelen in de collectie verenigen drie kenmerken in zich:

•   Ze hebben te maken met tuin en natuur
•   Ze zijn functioneel
•   Ze verrassen, zijn innovatief, hebben een cadeau aspect in zich

 

Logo Barbecook

In 25 jaar tijd heeft Barbecook een enorm productassortiment opgebouwd. Het Barbecook assortiment varieert van eenvoudige houtskoolbarbecues tot mooie gietijzeren vuurschalen. Met de deze producten bewijst Barbecook dat primitieve vormen wel degelijk een hoop luxe kunnen bieden.

Barbecook staat voor gebruiksgemak van begin tot einde: van een gemakkelijke montage, handig gebruik tot eenvoudig onderhoud van de vuurkorven, vuurschalen, rookovens en accessoires. Drie vlakken waarop barbecook telkens opnieuw het verschil maakt.

Logo Happy Cocooning

De COCOON TABLE is een lounge tafel van composiet met een betonlook die alle bestaande tafels zal laten verbleken. De behaaglijke gashaard die erin verwerkt zit zal uw zomeravonden op een sfeervolle wijze aangenaam verlengen.

De Cocoon vuurtafels worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf dat bekend is onder de naam Happy Cocooning. Voor de verkoop van de Cocoon Tables werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk te allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

 

Outtrade

OutTrade ontwikkelt, produceert en importeert allerlei artikelen op het gebied van terrasverwarming, terrashaarden en tuindecoratie.

De collectie omvat potterie, terrashaarden, terrasheaters en decoratieve accessoires rond het thema vuur. Van een klassieke tuin tot het dakterras van een hippe club.

De 3 ankers voor het assortiment: SFEER, WARMTE, DESIGN

Logo Fire-up

Fire-Up International profileert zich al meer dan 25 jaar als dé specialist op het gebied van vuurgerelateerde producten voor haard, kachel, barbecue en aanverwante producten.

Men is fabrikant van de bruine ecologische aanmaakblokjes en hebben verder een breed productassortiment bestaande uit o.a. houtskool, briketten, aanmaakvloeistof, brandgel, BBQ-gereedschap, paraffine haardblokken en nog veel meer...

Al deze producten hebben een hoog kwaliteits,- gemak- en veiligheidsniveau waarbij in hoge mate milieuvriendelijke aspecten de samenstelling van het productassortiment bepalen.

 

Logo 2L Home & Garden


2L Home and Garden is een bedrijf gespecialiseerd in sourcen en onder licentie produceren van huis -en tuin gerelateerde producten. Met name op het gebied van vuurkorven, vuurschalen en Zweedse fakkels heeft men een geweldig assortiment opgebouwd. De focus ligt hierbij op de Europese markt.

Iedere voor hen producerende fabrikant is door hen persoonlijk gecheckt en voldoet aan de criteria van ethiek:  Geen kinderarbeid, een zo schoon mogelijke productie en goede werkomstandigheden.

 

Logo Samosa

Samosa is een jong bedrijf dat in februari 2011 is gestart. Guus van Driel en Tom Sanders zijn de eigenaren en drijvende krachten achter Samosa.

Samosa is ontstaan vanuit een project dat Guus en Tom gedaan hebben voor de Theewaterskloof in Grabouw, Zuid-Afrika. Samen met de lokale jeugd uit de townships (sloppenwijken), die weinig zicht hadden op een toekomst, zijn zij een bedrijf gestart dat speeltoestellen en picknicktafels van hout maakt. Het doel: jongeren opleiden tot timmerlieden zodat zij hun brood kunnen gaan verdienen met de verkoop van de tafels en speeltuinen.

Teruggekeerd in Nederland besloot men om het project samen voort te zetten. Tegenwoordig richt Samosa zich op het ontwerpen en de productie van meubilair op maat. Functionaliteit, kwaliteit en uitstraling staan bij hun ontwerpen centraal. Met hun originele stijl hebben ze al veel mensen kunnen helpen aan een prachtig meubelstuk. En altijd met de eigenzinnige handtekening van Samosa.

 

GARDENMAXX

Het Nederlandse bedrijf GardenmaxX werd in 1999 opgericht. Het bedrijf richt zich op een breed assortiment aan producten voor in de tuin, zoals terrashaarden, vuurkorven en tuinmeubels.Daarnaast produceert GardenmaxX een ruim aanbod van allerlei soorten tuindecoratie.

De producten worden over de hele wereld verkocht. De ontwerpen van dit veelzijdige merk zijn stijlvol, functioneel en eigentijds.Daarnaast wordt bij de productie altijd rekening gehouden met kwaliteit, waarde, prijs én design.

In onze webshops zijn diverse tuinhaarden en vuurschalen van GardenMaxX te vinden. Deze producten zijn veelal verkrijgbaar in zwart staal en corten staal zodat u kunt kiezen welk model het best bij uw tuin past.

Logo BarrelQ

BarrelQ is een uniek barbecuemerk dat zich voornamelijk richt op ongedwongen barbecueën. Daarnaast is BarrelQ volop bezig met het bijdragen aan een gezellige sfeer. Een BarrelQ kan namelijk worden gebruikt als vuurkorf, designmeubel, buitenkeuken en dient bovenal als uniek stijlobject. BarrelQ staat voor praktisch en “one of a kind” en is te herkennen aan de stoere, strakke fabriekslook.