De trendy BBQ emmer van Esschert is de zomerhit van 2013!

Nederland is al dagen in de ban van mooi zomerweer. We hebben er even op moeten wachten, maar nu kunnen we dan eindelijk naar het strand of naar het park. We zijn heel de dag buiten en brengen deze dagen gezellig door met wat vrienden. En wat is er dan gezelliger dan aan het eind van de dag af te sluiten met een leuke barbecue?

Met deze stevige zinken BBQ emmer van Esschert gaat u een sfeervolle avond tegemoet. U neemt deze lichtgewicht BBQ emmer (1,28 kg) namelijk eenvoudig overal mee naar toe. De zinken emmer is voorzien van een grillrooster en erg handig in gebruik.

Onderop bevinden zich gaten voor voldoende zuurstof en met het houten handvat kunt u de emmer eenvoudig verplaatsen. Na gebruik is de emmer ook weer eenvoudig schoon te maken.

Wordt het wat frisser en wilt u lekker een vuurtje stoken? Geen probleem! Na het barbecuen tovert u de barbecue heel snel om in een leuke vuurkorf. Wie wil dat nou niet?

Deze trendy BBQ emmer is snel en eenvoudig te bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl Voor de aantrekkelijke prijs van € 44,95 heeft u de emmer morgen al in huis. Klik hier om te bestellen!