In 25 jaar tijd heeft het Belgische Barbecook een enorm productassortiment opgebouwd. Barbecook is van oorsprong dan misschien bekend van de barbecues, inmiddels heeft men een breed assortiment aan andere producten ontwikkeld. Het aanbod varieert tegenwoordig van kleurrijke barbecues tot leuke vuurkorven, trendy vuurschalen, handige rookovens en aanverwante accessoires. Met name door het unieke aanmaaksysteem QuickStart® is Barbecook erg populair onder alle barbecueliefhebbers.

Barbecook Driepoot

Maar buitenkoken gaat verder dan alleen barbecueën. Wat te denken van de fameuze Barbecook Driepoot. In combinatie met de gietijzeren sudderpot/Dutch oven, het Barbecook grillrooster of de Barbecook barbecuepan organiseert u in een handomdraai een sfeervol tuinfeest. Maar ook met een eenvoudige vuurkorf en bijbehorend grillrooster heeft u binnen no-time een lekker stukje vlees gegrilld.

Eenvoud en gemak

Barbecook bewijst met haar producten dat primitieve vormen wel degelijk een hoop luxe kunnen bieden. Barbecook staat voor gebruiksgemak van begin tot einde: van een gemakkelijke montage, handig gebruik tot eenvoudig onderhoud. Drie vlakken waarop barbecook telkens opnieuw het verschil maakt.

Eenvoudig online te bestellen

Bij Vuurkorfwinkel.nl of Terrashaardshop.be bestelt u de Barbecook producten heel eenvoudig online. Bestelt u op werkdagen voor 14.00u. dan heeft u uw aankoop veelal de dag erna in huis!

Bekijk hieronder een korte sfeerimpressie: