In 25 jaar tijd heeft het Belgische Barbecook een enorm productassortiment opgebouwd. Barbecook is van oorsprong dan misschien bekend van de barbecues, inmiddels heeft men een breed assortiment aan andere producten ontwikkeld. Het aanbod varieert tegenwoordig van kleurrijke barbecues tot leuke vuurkorven, trendy vuurschalen, handige rookovens en aanverwante accessoires. Met name door het unieke aanmaaksysteem QuickStart® is Barbecook erg populair onder alle barbecueliefhebbers.

Barbecook Driepoot

Maar buitenkoken gaat verder dan alleen barbecueën. Wat te denken van de fameuze Barbecook Driepoot. In combinatie met de gietijzeren sudderpot/Dutch oven, het Barbecook grillrooster of de Barbecook barbecuepan organiseer je in een handomdraai een sfeervol tuinfeest. Maar ook met een eenvoudige vuurkorf en bijbehorend grillrooster heb je binnen no-time een lekker stukje vlees gegrilld.

Eenvoud en gemak

Barbecook bewijst met haar producten dat primitieve vormen wel degelijk een hoop luxe kunnen bieden. Barbecook staat voor gebruiksgemak van begin tot einde: van een gemakkelijke montage, handig gebruik tot eenvoudig onderhoud. Drie vlakken waarop barbecook telkens opnieuw het verschil maakt.

De complete barbecue: Nestor

Ben je op zoek naar een complete barbecue met toffe accessoires? Dan is de Barbecook Nestor barbecue jouw nieuwe beste vriend. Deze barbecue bestaat uit een sokkel met houtopslag, een vuurschaal en een bakplaat. Met een 360° view en bakplaat maak je uitgebreide gerechten klaar in een handomdraai. Maar ook een goed gevulde snacktafel kun je neerzetten met de Nestor barbecue. Met accessoires zoals een schroeirooster of ene wokring breid je de bakplaat uit en creër je een compleet kooktoestel, in de tuin!

Eenvoudig online te bestellen

Bij Vuurkorfwinkel.nl bestel je de Barbecook producten heel eenvoudig online. Bestel je op werkdagen voor 17:00 dan verzenden wij jouw bestelling nog dezelfde werkdag!

 

Bekijk hieronder een korte sfeerimpressie: