Top 5 gezelligste sfeermaker voor de donkere dagen

Komend weekend gaat de wintertijd weer van start. We mogen een uurtje langen slapen. 29 oktober om 3.00 s nachts gaat de klok terug naar 02.00 uur. Door de klok terug te zetten, is het ’s ochtends wat minder lang donker en ‘s avonds vroeger donker.

Winter is de tijd van sfeer, gezelligheid en samenzijn. Een tijd van dikke truien en lange avonden genieten bij de open haard. Of ga lekker naar buiten en geniet in uw eigen tuin heerlijk van een sfeervol vuurtje.

Hiervoor zijn er heel veel mogelijkheden. Wij hebben een aantal sfeermakers voor u op een rijtje gezet:

vuurkorf aanmaken1. De vuurkorf

Een vuurkorf is de open haard voor buiten. Maak een gezellig vuurtje met uw partner, vrienden of familie. Een vuurkorf zorgt voor sfeer en gezelligheid en geeft het ultieme kampeergevoel. ideaal voor mensen die het leuk vinden zelf een vuurtje te stoken.

Bekijk ons aanbod aan vuurkorven

 

 

Zweedse fakkel sfeer2. Zweedse fakkel

Een Zweedse fakkel is hét accessoire voor in uw tuin. Het is een ingezaagd houtblok dat kan worden aangestoken. Door de verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer en brandt de fakkel tot de grond toe op. De fakkel is eenvoudig aan te steken door middel van een aanmaakblokje.  De Zweedse fakkel is bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens buitenevenementen. Ideaal om tijdens de winterperiode een bijzondere sfeer en warmte te creëren. U kunt ook meerdere fakkels bij elkaar zetten voor een prachtig aangezicht met een mooi vlammenspel!

Bekijk ons aanbod aan Zweedse fakkels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esschert-terraskachel3. Houtkachels

Een houtkachel zorgt voor gezellige warmte. Niet voor niets wordt stoken op hout steeds populairder. Er zijn veel verschillende houtkachels voor binnen of buiten gebruik. De vrijstaande houtkachel is de populairste groep. ga voor een rustiek of juist modern uiterlijk.

Bekijk ons aanbod aan houtkachels

 

 

 

 

Esschert vuurschaal roest op voet rond4. Vuurschalen

Een vuurschaal is een extra sfeermaker in uw tuin. Het is een echte blikvanger, zelfs als hij niet brand. De vuurschaal is eigenlijk een kleine versie van een kampvuur. U kunt hierop wat kleinere stukken hout branden. Dit zorgt zeker voor sfeer, warmte en gezelligheid. Een hapje en een drankje erbij en uw avond kan niet meer stuk!

Bekijk ons aanbod aan vuurschalen

 

 

 

 

 

 

Eurom Flame heater5. Gasheaters

De dagen worden weer korter en de temperaturen lager. Maar als het droog weer is dan wil je natuurlijk lekker naar buiten. Wanneer je een overkapping of veranda hebt dan is een terrasverwarmer op gas ideaal. Er zijn hangende en staande gasheaters. Bij vrijwel alle gasheaters is de gasfles netjes onder in de voet op te bergen, zodat de fles niet zichtbaar is.

Bekijk ons aanbod aan terrasverwarmers op gas