Langer buiten zitten met comfortabele terrasverwarming!

Elektrische terrasverwarming

Tijdens de winter maken weinig mensen gebruik van hun tuin of veranda. De dagen zijn immers frisser en een dekentje is vaak niet meer voldoende om nog aangenaam buiten te zitten. Dat is natuurlijk jammer. Maar waarom zou u, zeker nu er nog sprake is van een relatief zachte winter, niet wat langer genieten van de tuin? Comfortabele terrasverwarming kan ervoor zorgen dat u langer buiten kunt zitten!

Terrasverwarmers zijn er in verschillende soorten en maten: Hangende terrasverwarming, gasheaters, maar ook bijzondere lounge heaters of sfeervolle flame heaters. Bij Vuurkorfwinkel.nl kunt u altijd terecht voor de laatste modellen terrasverwarming.

Welke terrasverwarming is geschikt?

Bij het kopen van terrasverwarming kunt u kiezen uit vele verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor terrasverwarmers op gas of op elektriciteit? Welk design spreekt u aan? Is de terrasverwarming wel veilig? En natuurlijk: kunt u uw terrasverwarmer eenvoudig verplaatsen en opruimen? Het zijn allemaal vragen waar u tijdens de aanschaf goed op moet letten.

Elektrische terrasverwarming of terrasverwarming op gas?

Hangende terrasverwarmer Sunred CE09

Een aantal terrasverwarmers werken op gas. Het voordeel hiervan is dat u niet te maken heeft met elektriciteitssnoeren en u de terrasverwarming dus in principe overal kunt plaatsen. Het nadeel van terrasverwarming op gas is dat u wel in de gaten moet houden of de gasfles niet leeg is. Het voordeel van elektrische terrasverwarming is dat deze over het algemeen goedkoper is in gebruik. Bovendien kunt u deze altijd gebruiken. Een belangrijk aandachtspunt is wel dat u vooraf het vermogen van de stoppenkast dient te bekijken. Is het vermogen op een bepaalde groep te klein, dan slaan de stoppen er steeds uit wanneer u uw terrasverwarming aanzet.

Terrasverwarming aan de muur of plafond

Een terrasverwarmer die u aan de muur kunt bevestigen is een ideale oplossing als u wel comfortabele verwarming wilt hebben, maar weinig buitenruimte heeft. Vaak is deze hangende terrasverwarming namelijk compact van formaat. Deze terrasverwarmers laten zich bovendien eenvoudig bedienen door een afstandsbediening of trekkoord en leveren al heel snel voldoende warmte voor een terras van zo’n 12 tot 16 m².

Staande terrasverwarming

Met staande terrasverwarming kunt u uw terras relatief snel verwarmen. Meestal zijn deze heaters zo’n 180 cm hoog en geven ze rondom warmte af. Heerlijk als u met vrienden een gezellige avond buiten tegemoet gaat.

OutTrade LH10B sfeer 1

Staande terrasverwarmers zijn er zowel op gas als op elektra. Het voordeel van een terrasverwarmer op gas is dat u de heater werkelijk overal kunt plaatsen: u bent namelijk niet afhankelijk van een stroomvoorziening.

De Eurom flame heater

De Eurom Flame heater is met recht een bijzondere terrasverwarmer te noemen. De heater is werkzaam op gas en laat een prachtige vlam zien als u hem aansteekt. Hierdoor geeft de heater niet alleen een aangename warmte af, maar creëert de flameheater ook direct een gezellige sfeer.

Eurom flame heater sfeer 1

De gasfles kunt u eenvoudig onderin de terrasverwarmer kwijt en de gastoevoer is eenvoudig met een draaiknop te regelen. De Eurom Flame Heater is voorzien van een ingebouwde oververhittings- en omvalbeveiliging waardoor het gebruik ook nog eens erg veilig is.

De Sunred tafelheater

Tenslotte brengen we nog graag een laatste model terrasverwarmer onder de aandacht. Hoewel er dus vele modellen terrasverwarming verkrijgbaar zijn, is de Sunred tafelheater toch wel heel bijzonder. De tafelheater is ideaal als u met uw gezelschap nog lekker wilt natafelen.

sunred ta15 tafelheater sfeer 2

Dit tafelmodel terrasverwarmer is compact van formaat en ziet eruit als een prachtige tafellamp. Met zijn bereik van maximaal 10 m² wordt iedereen rond de tafel voorzien van een heerlijke warmte. Tafelheaters zijn er zowel op gas als op elektra.

Terrasverwarming online kopen

Bent u op zoek naar terrasverwarming voor op uw terras of onder de veranda? Dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres! Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Alle terrasverwarming hebben wij zelf op voorraad en online bestellen is heel eenvoudig. Bestelt u voor 16.00u., dan heeft u uw terrasverwarmer de dag erna al in huis. En in de meeste gevallen nog gratis ook!

Klik hier voor ons volledige aanbod aan terrasverwarming.