Met een vuurschaal meer sfeer in de tuin!

Vuurschalen zijn hartstikke populair! Het doet waarschijnlijk toch een beetje denken aan het stoken van een ouderwets kampvuur. Het is met name de sfeer en die ouderwetse gezelligheid die u veel mensen doen besluiten een mooie vuurschaal aan te schaffen.

Esschert gietijzeren vuurschaal

Ook in een kleine tuin een mooie vuurschaal

Wanneer u een kleine tuin heeft, dan kunt u beter niet een hele grote vuurschaal kopen. Naast het feit dat het misschien niet zo veilig is, zorgt een te groot haardvuur in een kleine tuin juist voor minder sfeer.

U kunt daarom beter een kleinere vuurschaal kopen. Eentje die eenvoudig in het midden van de tuin kan blijven staan zonder dat de vuurschaal in de weg staat. Een kleine vuurschaal is echter zeker geen beperking. Er zijn zoveel verschillende soorten vuurschalen verkrijgbaar die stuk voor stuk echt prachtig in uw tuin zullen staan. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een Esschert gietijzeren vuurschaal of een vuurkorf 3 in 1 met vonkenscherm.

Heeft u een grote tuin? Bij een grotere tuin past ook een grotere vuurschaal. Ook hier geldt dat het aanbod ruim is. Als u er zeker van wilt zijn dat uw gasten niet meer weg willen door de sfeer die er hangt, plaats dan een vuurschaal in de tuin met een leuke zit er omheen. Dat is lekker knus en zorgt ervoor dat uw vrienden en familie lekker gezellig om de vuurschaal heen blijven zitten.

 

Esschert vuurschaal roest op voet rond

Vuurschalen eenvoudig online bestellen

Het aanschaffen van een goedkope vuurschaal hoeft helemaal niet zoveel gedoe met zich mee te brengen. Via onze website kunt u eenvoudig vanuit uw luie stoel wat inspiratie opdoen door ons enorme aanbod te bekijken.

Naast vuurschalen zijn er ook een hoop andere producten zoals vuurkorven, terrashaarden of zelfs tuinkachels waarmee u eenzelfde sfeertje kunt creëren. Kortom, bij Vuurkorfwinkel.nl bent u aan het juiste adres om u aan een mooie “vlam” in de tuin te helpen.

Wanneer u er uit bent, dan is het een kwestie van op de bestelknop klikken en u ontvangt de vuurschaal binnen één werkdag bij u thuisbezorgd. Vaak nog gratis ook. En wat hierbij ook heel handig is, is dat u op verschillende manieren kunt betalen. U kunt bij ons betalen via IDEAL, creditcard, Paypal of zelfs achteraf via Klarna.

 

2l-home-and-garden-vuurschaal-80cm-sfeer-600x600

Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 013-5451966

Onze deskundige medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. En komt u liever bij ons langs, dan zorgen wij er voor dat de koffie in de showroom voor u klaarstaat!