Waarom een vuurtafel kopen? We geven u 10 goede redenen!

Niets zo gezellig als een vuurkorf in uw tuin. Of – zeker als u een loungeset heeft – een prachtige vuurtafel op gas! Kent u die? U kruipt er gezellig met het hele gezin of al uw vrienden omheen en geniet met zijn allen van de knisperende warmte. Een vuurtafel op gas heeft trouwens nog veel meer voordelen. Benieuwd welke?

 

Vuurtafel op gas Happy Cocooning

 

De 10 grootste voordelen van een vuurtafel op gas

 

1. Het hele jaar gezelligheid

’s Zomers nippend aan een cocktail. ‘s Winters met een beker glühwein in de sneeuw: een vuurtafel op gas geeft het hele jaar gezelligheid. Geen gedoe meer met hout of een korf die droog moet zijn; u steekt de gas-tafel aan wanneer u maar wilt en het grote genieten kan beginnen.

 

2. Een vuurtafel is veilig

Een vuurtafel op gas is veilig. U krijgt wel de gezelligheid van echt vuur, maar geen as of houtvonken.

 

3. Genieten van een aangename warmte

Met een gas-tafel gebruikt u de warmte die vrijkomt optimaal. Omdat het vuur aan geen enkele kant wordt afgeschermd, geniet iedereen die er omheen zit van de warmte.

 

4. Een vuurtafel is een ware blikvanger

Een vuurtafel op gas is een echte eyecatcher in uw tuin, zeker als u een loungeset heeft staan. Daarbij past hij perfect.

 

5. Een vuurtafel geeft geen rotzooi

As vegen en houtskool rapen is verleden tijd: een vuurtafel op gas laat na gebruik geen rommel achter.

 

6. Weinig onderhoud

Een vuurtafel op gas blijft jarenlang mooi, zonder enig onderhoud. Na gebruik plaats u het deksel erop en eventueel trekt u er in de winter een stukje plastic of de bijgeleverde beschermhoes overheen. En dat laatste bevelen we aan, maar is niet eens noodzakelijk. De meeste tafels zijn namelijk bestand tegen extreme warmte en kou. Maar baat het niet, dan schaadt het niet!

 

7. Verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren

De tafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wilt u een vierkant exemplaar? Of liever rond? Of een vuur-statafel? Het kan allemaal.

 

8. Geen hout meer nodig

Een vuurtafel op gas is op lange termijn voordelig, omdat het gas minder kost dan goede houtblokken. Bovendien scheelt het u veel sjouwen en opslagruimte voor hout.

 

9. Gebruiksvriendelijk

De bediening van vuurtafels op gas is zo eenvoudig; die spreekt voor zich. Kies zelf hoeveel warmte u behaaglijk vindt.

 

10. Sfeervol vuur zonder rook of vonken

Door de lavastenen en houtblokken die worden meegeleverd, is de sfeer van uw vuurtafel op gas nauwelijks te onderscheiden van brandende houtblokken. Maar u heeft geen last van de rook en stank aan uw kleren die daarbij horen.

Is de vonk op u overgesprongen? Bekijk dan direct de uitgebreide collectie vuurtafels op gas van vuurkorfwinkel.nl.

___________________________________________________________________________________________________