Wat zijn de ideale sfeermakers voor op het horecaterras?

Dat zijn natuurlijk uw gasten. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw gasten zich comfortabel voelen en graag op uw terras plaatsnemen? Laat ze in ieder geval niet in de kou zitten. Met comfortabele terrasverwarmers en echte sfeermakers creëert u een oase van rust, warmte en sfeer. Hierdoor vertoeven uw gasten nèt even wat langer op uw terras. Goed voor de gezelligheid en goed voor uw omzet! Daar durven wij onze handen wel voor in het vuur te steken.

Sunwood Marino terrashaard gasZorg voor comfort met terrasverwarmers

We willen met z’n allen eigenlijk het hele jaar door buiten kunnen zitten. Voor horecaondernemers liggen hier kansen. De mogelijkheden zijn groot en de investeringen zijn binnen no-time terugverdiend.

De bekendste terrasverwarmer is waarschijnlijk de ‘paddenstoel’ heater waarop een butaan- of propaangasfles aangesloten wordt. Een prachtige variant hierop is echter de Flame heater. Deze geeft niet alleen veel warmte af, maar biedt in de glazen behuizing ook nog eens een sfeervolle vlam. Zet er enkele verspreid op het terras neer en het vlammenspel zorgt ervoor dat uw terras er uitnodigend en gezellig bij staat.

Weliswaar bent u met deze gasheaters heel flexibel – en dat is ook wat waard – de gasfles blijft wel een aandachtspunt. Met name onder overkappingen of andere, enigszins omsloten terrassen, zijn vaste terrasverwarmers aan wand of plafond een perfect alternatief. Aangesloten op een aardgasleiding of het elektriciteitsnetwerk genieten uw gasten van een weldadige warmte en bent u als ondernemer vaak voordeliger uit qua verbruik.

Creëer een ongedwongen sfeer met een haardvuur

Dat vuur aantrekkingskracht heeft op mensen, is algemeen bekend. Los van de warmte staan een haardvuur en bijvoorbeeld het licht van een tuimeltoorts ook garant voor een sfeervolle en ongedwongen ambiance. Onder het genot van een hapje en een drankje wegdromen bij de bewegende vlammen van een vuurtafel is heerlijk. Creëer een gezellige loungehoek rondom deze gashaard en uw gasten blijven uren zitten.

Op dit moment zijn ook gashaarden zoals de Sunwood Marino en de Faber The Buzz enorm populair, vooral in de horeca. U kent ze wel; de hoge zuilen met gashaard die door het glas aan alle zijden zichtbaar is. Centraal bij de entree of verspreid over het terras zijn deze gashaarden echte blikvangers.

Ofyr 100-100Bied unieke beleving met een OFYR barbecue

Naast een mooie uitstraling en vriendelijke medewerkers is er nog een aspect dat belangrijk is voor een succesvol horecaterras: het bieden van beleving. Als er wat reuring is, is een bezoeker eerder geneigd om plaats te nemen. Zorg bijvoorbeeld voor activiteiten op het terras zoals het bereiden van gerechten op een barbecue.

De OFYR barbecue is een kooktoestel dat zich uitstekend leent voor showcooking op het terras. Deze BBQ is uitgerust met een bakplaat/plancha waarop u werkelijk alles kunt bereiden. Vlees, vis of groente, alles kan! De bakplaat wordt verhit door een authentiek houtvuur en biedt daardoor niet alleen een prachtig schouwspel, maar ook enorm veel gezelligheid op het terras.

Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in sfeervol buitenleven

Uw terras is vaak het eerste wat potentiële gasten zien. Het is dus het visitekaartje van het bedrijf. En als ondernemer krijgt u meestal maar één kans om de juiste eerste indruk te maken en u te onderscheiden van uw concullega’s. Is uw horecaterras al klaar voor de zomer?

Vuurkorfwinkel.nl is in Nederland en België al jarenlang marktleider op het gebied van terrasverwarming, vuurtafels, vuurkorven, vuurschalen, outdoor cooking en aanverwante accessoires. Vrijwel alle artikelen worden direct uit eigen voorraad geleverd en heeft u veelal de dag erna al in huis.

Bekijk snel het gehele assortiment in onze webshop en profiteer van de scherpe prijzen en de aantrekkelijke acties. Komt u liever eerst langs in onze showroom, dan bent u van harte welkom! De koffie staat voor u klaar!