Is uw tuin al klaar voor de lente?

Is de groene alg van uw terras verwijderd, zijn uw tuinmeubelen schoont gemaakt en is de barbecue tevoorschijn gehaald? Dan is het nu tijd om uw terras weer gezellig aan te kleden. De bloempotten kunnen worden gevuld met fleurige plantjes en een sfeervol windlicht of een comfortabele tuinhaard maken het geheel af.

Robs_Grote_tuin_verbouwing_vuurkorfwinkel.nlHet enige dat dan misschien nog ontbreekt is een comfortabele terrasverwarmer zodat u ook op koele momenten, zeker in het voorjaar, lekker buiten kunt blijven zitten. Het aanbod aan terrasverwarming is echter enorm. Elektrische terrasverwarmers, gasheaters, voor elk terras en voor iedere tuin is er wel een geschikt model te vinden.

Gezien bij Rob’s Grote Tuinverbouwing

Tijdens de TV uitzending van Rob’s Grote Tuinverbouwing werd uitgebreid stil gestaan bij de Eurom Heat & Beat elektrische terrasverwarmer. Omdat de zendtijd zeer beperkt is en deze nieuwe terrasverwarmer absoluut meer aandacht verdient, zetten we deze geweldige terrasverwarmer hieronder nog eens even extra in de spotlights.

De Eurom Heat & Beat is een echte alleskunner

De Eurom Heat and Beat is een terrasverwarmer die u precies geeft wat u voor een lange (zomer)avond op uw terras nodig heeft: een beetje extra warmte, sfeerverlichting en muziek.

Met de Eurom Heat en Beat haalt u een echte alleskunner in huis! Deze elektrische terrasverwarmer geeft namelijk niet alleen een zeer aangename warmte, maar beschikt ook over Bluetooth speakers en sfeervolle LED-verlichting. Precies die ingrediënten die u kunt gebruiken voor een avondjes heerlijk buiten zitten!

Elektrische terrasverwarmingMet 2000 Watt vermogen een heerlijke warmte

Deze luxueuze terrasverwarmer heeft een vermogen van maar liefst 2000 Watt en straalt infrarood warmte uit. Deze straling geeft een aangename warmte die diep doordringt in het lichaam waardoor u heerlijk warm en comfortabel in de tuin of op uw terras kunt blijven zitten wanneer de avond afkoelt.

Geniet van uw favoriete muziek uit de Bluetooth speakers

De Heat and Beat is voorzien van ingebouwde Bluetooth speakers. Bedienen doet u met de meegeleverde afstandsbediening of de speciaal ontwikkelde app voor iOS en Android. Met deze app is het ook mogelijk om de hoeveelheid warmte (de Heat And Beat heeft 6 verwarmingsstanden) en de intensiteit van de verlichting in te stellen. Zo luistert u op het terras of patio altijd naar uw favoriete muziek!

Sfeervolle verlichting voor iedere gelegenheid

De Eurom Heat and Beat is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een strak en modern ontwerp.

Aan de achterzijde van de heater zitten LED strips die in verschillende kleuren in te stellen zijn en voor sfeervolle verlichting op uw terras zorgen. Het afstemmen van de verlichting doet u weer met de meegeleverde afstandsbediening of de speciaal ontwikkelde app. U hoeft er uw luie stoel niet voor uit…

Eurom heat and beat appDe Eurom Heat & Beat staat voor een hoge kwaliteit en veel comfort

De Eurom Heat and Beat heeft een verwarmingsbereik van circa 20 m² en kan heel eenvoudig aan de muur, een parasol of aan het plafond bevestigd worden. De IP 65 certificering betekent dat de terrasverwarmer stof- en sproeiwater dicht is. Hierdoor kan hij regenwater weerstaan, maar is hij niet geschikt om bij storm buiten te laten hangen.

De Heat and Beat is leverbaar in drie kleuren (zwart, wit en grijs) zodat er altijd een kleurtje tussen zit dat past op uw terras.

 

Eurom Heat and Beat terrasverwarmer

De Eurom Heat and Beat samengevat:

•  Terrasverwarmer met bluetooth-speaker
•  Bekend van Rob's Grote Tuinverbouwing
•  Voorzien van LED verlichting (instelbaar)
• 100° verticaal te draaien
•  Te bedienen met handige app (Android en iOS)
•  Draadloos streamen via bluetooth
•  Warmte is staploos in te stellen met app (in 6 standen met afstandsbediening)
•  Warmetebereik van circa 20 m²
•  Te bevestigen aan wand, plafond of parasol
•  Leverbaar in 3 kleuren (wit, zwart en grijs)

Wilt u meer informatie over terrasverwarming en in het bijzonder deze Eurom Heat & Beat, neemt u dan contact met ons op of bekijk alle specificaties hier.

Vuurkorfwinkel.nl heeft alle terrasverwarmers zelf op voorraad. Plaatst u een bestelling op werkdagen voor 17:00 uur, dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis!

___________________________________________________________________________________________________