Brave International opent nieuwe webshops

Goed nieuws! We hebben onlangs weer een tweetal nieuwe webshop geopend: Sfeerhaardonline.nl en Sfeerhaardenshop.be Het totaal aantal webshops komt hiermee op 14 stuks.

Misschien niet helemaal wat u van ons gewend bent – wij richten ons van oudsher natuurlijk op warmte, vuur en gezelligheid in de tuin – maar deze webshops richten zich als specialist volledig op elektrische haarden voor in huis.

Faber galaDe nieuwe generatie elektrische haarden

De nieuwe generatie elektrische haarden is niet te vergelijken met de haarden die we van vroeger kennen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm en het vuurbeeld is zo realistisch dat het nog nauwelijks van een echt haardvuur te onderscheiden is.

De voordelen zijn daarnaast natuurlijk groot. Beschikt u niet over een rookkanaal, dan vormt de elektrische haard een prima oplossing. U heeft alleen een stopcontact nodig. En omdat de meeste haarden geen warmte afgeven zijn deze haarden niet alleen ideaal voor in huis, maar bijvoorbeeld ook perfect voor gebruik in horecazaken of bijvoorbeeld als aankleding van de receptie of ontvangstruimte van een bedrijfspand.

Opti-myst haarden

Opti-Virtual singleAls gerenommeerd merk en voorloper op het gebied van innovatie is Faber er wederom in geslaagd om de techniek van de elektrische haard te verbeteren.

Het Opti-myst® vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch. Een waterreservoir, licht (halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Sommige haarden zijn zelfs voorzien van een verwarmingselement waardoor u zich al snel voor een echt haardvuur waant.

Bij de haarden op basis van het Opti-Virtual principe ervaart u een illusie van vuur met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen.

Het comfort van een elektrische haard

Opti-Virtual 360Elektrische haarden zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Ze zijn perfect voor wie de sfeer en gezelligheid van een écht haardvuur zoekt, maar geen plaats heeft voor een schoorsteen of rookkanaal. Met een elektrische haard zijn er nauwelijks nog beperkingen. Hierdoor bent u heel flexibel in het plaatsen van een mooie sfeerhaard, bijvoorbeeld in uw woonkamer, de keuken of zelfs de slaapkamer. Een stopcontact is voldoende! De bijgeleverde afstandsbediening staat garant voor een gevoel van comfort en luxe.

Of u nu een vrijstaande haard, een inbouwhaard of een inzethaard zoekt, u kunt bij ons terecht. Voor iedere ruimte is wel een geschikt model beschikbaar.

Gerenommeerde merken

Zoals u van ons gewend bent werken we ook binnen het segment elektrische haarden alleen met gerenommeerde merken. Merken die staan voor kwaliteit, innovatie en een hoge servicegraad. Faber, EWT, Dimplex en Gimeg zijn op het gebied van elektrische haarden voorlopers waar wij graag mee samen werken.

Elektrische haard kopen?

Dan bent u bij Sfeerhaardonline.nl en Sfeerhaardenshop.be aan het juiste adres! Onze medewerkers voorzien u van deskundig advies en bestelt u online, dan heeft u uw haard normaliter de volgende werkdag al in huis. De bezorging is uiteraard gratis!

Bekijk hier het volledige assortiment van Sfeerhaardonline.nl

___________________________________________________________________________________________________