blog cookking assortiment verkrijgbaar op vuurkorfwinkel.nl}

CookKing is het nieuwste merk in het assortiment van Vuurkorfwinkel.nl. Het assortiment bestaat uit vuurschalen, vuurkorven, diverse driepoten, grills en tuinaccessoires zoals een fakkelstandaard. De producten worden in Europa geproduceerd door echte vakmensen. De producten worden gemaakt van Europees staal dat van degelijke kwaliteit is waardoor deze een lange levensduur hebben en perfect geschikt zijn om buiten te staan ook wanneer het regent. 

Europese kwaliteit 

Uniek aan de producten van CookKing is de hoge kwaliteit Europees staal waarvan de producten worden gemaakt. Het staal is van een goede dikte en is onbehandeld. Dit wil zeggen dat in aanraking met vocht de producten wel  gaan roesten maar dit geeft juist een stoere look en past mooi in bijvoorbeeld industriële tuinen. 

De vakmensen van CookKing zorgen er voor producten dat alle onderdelen aan elkaar worden gelast in plaats van geschroefd. Dit ziet er niet alleen netter uit, de verbindingen tussen de onderdelen zullen ook veel sterker zijn dan met een schroef. Met lassen worden de onderdelen heet gemaakt tot ze met elkaar versmelten tot één verbinding.  

Het assortiment van CookKing 

Het assortiment van CookKing is zeer uitgebreid en beschikt over een scala tuinartikelen waarmee jouw tuin gezelliger wordt. Het assortiment strekt van vuurkorven tot een houtopslag en twee premium grills. Nu zullen wij enkele artikelen die spreken voor het CookKing assortiment uitlichten. 

Premium Grill Santos 

De Premium grill Santos is een uniek exemplaar in het assortiment. De grill bestaat uit drie onderdelen, een sokkel met houtopslag, een vuurschaal en een grillplaat met grillrooster. De vuurschaal kan gemakkelijk op de sokkel worden geplaatst waarna de grillplaat in de vuurschaal gehangen kan worden. In de sokkel bevindt zich voldoende ruimte om brandhout op te slaan en om altijd droog hout bij de hand te hebben. De grillplaat is in deze vorm ook los te verkrijgen om deze te gebruiken in een vuurschaal op de grond. De grillplaat bevat in het midden een grillrooster dat tevens uitneembaar is. Met de grillplaat bak je de lekkerste groentes terwijl je in het midden vlot een hamburgertje kunt grillen. Haal je na het bakken de grillplaat uit de vuurschaal dan kun je jezelf nog opwarmen bij het heerlijke vuurtje.  

Premium grill santos

Rookoven Hamburg en Berlin 

Houd je van een heerlijke rooksmaak in jouw eten en vind je de techniek van het roken mooi om zelf te proberen? Bekijk dan de rookovens van CookKing. De rookovens zijn speciaal ontworpen om vele ingrediënten te laten roken om vervolgens na enkele uren roken hiervan te genieten. Met de rookovens worden handige extra's meegeleverd zodat je direct kunt beginnen met roken in de rookoven. 

✓ 2 houten haringen 
✓ 6 haken (3 kleine & 3 grote) 
✓ Rookverspreider 
✓ Aslade

Hang een echte slagersworst of een lekker visje aan een van de haken en het roken kan beginnen. In de rookoven wordt de rook zo gecirculeerd dat de smaak er goed in zal trekken.  

Vuurschalen met houtopslag

Binnen het assortiment van CookKing vind je een scala aan diverse vuurschalen. Combineer deze vuurschalen bijvoorbeeld met een houtopslag of kies voor de vuurschaal Montana met een geïntegreerde houtopslag. Als je houdt van een goed vuurtje stoken, is droog brandhout onmisbaar. Daarom is een toffe houtopslag naast de vuurschaal altijd esthetisch en handig. Maar niet alleen naast de vuurschaal kan een houtopslag tof staan. Ook naast de open haard binnen kun je een houtopslag plaatsen en direct het vuur van de open haard opstoken. 

Driepoot met accessoires

Naast het stoken van vuur is buitenkoken nog een onderdeel waarin CookKing zijn assortiment zich bevindt. Met een simpele vuurschaal en een toffe driepoot met grillrooster, sudderpan of wok kun je op een eenvoudige manier het buiten koken uitproberen. CookKing heeft twee maten driepoten, 180cm hoog of 200cm hoog, waarbij je diverse uitvoeringen kunt kiezen. Ga je voor een driepoot met een standaard grillrooster en een handige katrol of zoek je enkel nog een stevige driepoot om bijvoorbeeld een wok aan te hangen? Het design van de driepoot is net iets gedetailleerde dan een simpele driepoot bestaande uit drie stalen poten. De bovenkant van de poten is afgewerkt met een krul en onderaan de poten bevinden zich kleine details. De afwerkingen van de poten geven de driepoot een klassieke look. 

cookking assortiment vuurschalen, tuinhaarden, houtopslag

Compleet assortiment voor in jouw tuin

Gezien het uitgebreide assortiment tuinhaarden, vuurschalen en zelfs opties om mee te koken kun je het assortiment van CookKing als compleet beschouwen. Wil je enkel een vuurtje stoken dan kun je gaan voor een stoere vuurschaal of tuinhaard. Maar houd je ook van buiten koken en wil je diverse kookopties uitproberen dan zijn er verschillende grills en driepoten om mee te koken. En dat allemaal voor een degelijke prijs en een erg goede Europese kwaliteit. Welk CookKing product vind jij het mooist?