De kerstdagen komen eraan! De tijd van het jaar waar je met al je vrienden en familie bij elkaar komt om lekker te eten en te drinken, te praten over koetjes en kalfjes en het geven van prachtige cadeaus. Klinkt heerlijk, totdat de stress toeslaat. Want wat ga jij koken? Waar wordt het gevierd? En wat voor kerstcadeaus ga je geven? Wij zeggen: maak je geen zorgen. Wij kunnen je namelijk helpen met één van deze vragen beantwoorden, namelijk: welke cadeaus geef je weg? In deze blog geven we je onze cadeaugids van Kerstmis 2019. Zo kun jij straks de beste en meest sfeervolle kerstcadeaus onder de boom leggen.

Esschert Vuurkorf Rond

Kerstcadeau 1: de vuurkorf

Dit is een cadeau die je geeft aan een vriend van jou die bijvoorbeeld nét is verhuisd. Zijn tuin is kaal, ongezellig en bovenal koud. Niet aantrekkelijk, dus. Maar jij kan, als goede vriend zijnde, het heft in handen nemen om dit probleem op te lossen. Geef hem een vuurkorf cadeau. Met een vuurkorf kun je simpelweg de achtertuin omtoveren tot een warme plek waar je 's avonds gezellig kan zitten met een biertje of een glaasje likeur. Neem als voorbeeld de Esschert Vuurkorf. De grootte van deze vuurkorf maakt hem perfect om te verplaatsen waar je het maar wilt. Door de gepoedercoat metaal heeft de korf een zwarte kleur, waardoor deze in elke tuin past. Met zo'n cadeau kan een housewarming of Oud & Nieuw een succes worden!

Barbecook Popcornpan

Kerstcadeau 2: de popcornpan

Deze geef je aan je zus of nicht die graag buiten in de tuin zit met haar vriendinnen en een glas witte wijn. Of aan iemand die heel erg van popcorn houdt. Popcorn 'bakken' in een magnetron is niet altijd even lekker en het bakken in een pan op het fornuis geeft een enorme rotzooi. Met de Esschert popcornpan is dat zo opgelost. Met het handige deksel met gaatjes blijft de popcorn mooi in de pan en plakken niet aan de bodem door de anti-kleefafwerking. Beetje olie in de pan doen, gooi de maïs erin en houdt de pan boven het vuur van de vuurkorf of vuurschaal. Even een paar minuutjes wachten en je kunt de popcorn heerlijk bij het vuur opeten. De popcornpan zal misschien wat rare blikken vangen, maar je zult zien dat dit een cadeau is waarvan zij niet wist dat ze dit miste in haar leven.

OFYR leren schort

Kerstcadeau 3: het leren schort

En last but not least: het perfecte cadeau voor je vader of oom die onwijs houdt van koken. Hij is elk jaar weer degene die de lekkerste gerechten op tafel zet waar hij vanaf 's ochtends vroeg mee bezig is geweest. Tijdens barbecues is hij degene die bij de grill staat en de grill alleen verlaat om naar de wc te gaan. Voor hem kun je de OFYR Leren Schort geven. Met dit schort kan hij vanaf deze kerst met stijl koken, zonder dat zijn kleren vies worden. Het leer geeft uitstekende bescherming tegen hitte en gaat er beter uitzien met de leeftijd (net zoals je vader of oom, dat moet je er natuurlijk wel bij zeggen). Bovendien is het schort makkelijk te reinigen, waardoor de kwaliteit van het leer bewaard blijft. Met dit cadeau laat je hem met minder zorgen en meer trots in de keuken of achter de barbecue staan.

De ideale kerstcadeaus gevonden?

Wij van Vuurkorfwinkel.nl doen er alles aan om jou en jouw familie en/of vrienden een onvergetelijke kerst te bezorgen. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van cadeaus? Dan staat onze klantenservice voor je klaar!

 

___________________________________________________________________________________________________