Een Glowbus voor het leven}

Volgens Glowbus worden kleine authentieke momenten van rust alsmaar zeldzamer in de huidige steeds drukker wordende wereld. Hierom vindt Glowbus dat kleine momenten van verbinding en ontspanning met familie of vrienden onbetaalbaar zijn. Het merk heeft met die filosofie ingedachte speciaal een vuurkorf ontwikkeld waarbij we deze momenten kunnen koesteren en blijven ervaren. Dit heeft geleid tot het ontstaan van de Glowbus Dewdrop en de Glowbus Growdrop.

Glowbus Dewdrop

Het middelpunt van de Glowbus collectie is de Glowbus Dewdrop. De vuurkorf heeft een uniek en eigenzinnig ontwerp wat hem tot een ware blikvanger kroont in jouw tuin. Naast het ontwerp is ook het formaat van de vuurkorf noemenswaardig, zo kun je kiezen uit M, L en XL. De Dewdrop maat M heeft een hoogte van 100 cm, de L is 120 cm hoog en de XL is 150 cm hoog. Het is dus duidelijk dat de Glowbus Dewdrop zeer groot is! De XL-variant wordt dan ook met een mechanisch heftoestel op zijn plek gezet wanneer je deze bestelt. Het moment van verbinding vindt plaats als je met vrienden en familie om de vuurkorf heen zit of als je er vanuit de woonkamer naar kan kijken. Het vlammenspel zorgt voor een rustig innerlijk gevoel waardoor je snel ontspant.

Glowbus Dewdrop

Glowbus Growdrop

De Glowbus Growdrop is het kleine broertje van de Dewdrop en komt in twee formaten en drie verschillende materialen. De allerkleinste is 15 cm hoog en de grootste is 22 cm hoog. Daarnaast zijn de diverse materialen geroest cortenstaal, roestvrij staal en gezwart staal. Het ontwerp en de kwaliteit van de Glowbus Growdrop is hetzelfde als die van de Glowbus Dewdrop. Eveneens zorgt het formaat dat je de Growdrop zowel binnen als buiten kunt zetten waardoor je overal een rustig momentje van verbinding kan creëren.

Glowbus Growdrop

Een Glowbus koop je voor het leven

De producten van Glowbus zijn handgemaakt van duurzame en ecologisch verantwoorde materialen. Door de oerdegelijke materialen verzekert Glowbus dat je minstens een leven lang dagelijks kan genieten van jouw Glowbus moment. Doordat de Glowbus Dewdrop het gehele jaar buiten staat kun je twijfelen aan de houdbaarheidsdatum die Glowbus eraan geeft! De Glowbus is gemaakt van cortenstaal en staat erom bekend dat het niet kan doorroesten waardoor dit materiaal tegen weer en wind kan, dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten!

Zorg voor de natuur

Om de momenten van verbinding in de toekomst ook te kunnen waarborgen schenkt Glowbus aan een organisatie die zich inzet voor natuurbehoud. Glowbus schenkt bij elke aankopen van een Glowbus Dewdrop ongeveer 25 euro aan de organisatie. Zo werkt Glowbus met jou aan een fenomenaal Glowbos! Inmiddels heeft Glowbus ongeveer 8,1 hectare aan bos geplant, wat ongeveer gelijk staat aan acht voetbalvelden! Tot slot streeft Glowbus er jaarlijks naar om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit doen ze door o.a. hun productie- en transportproces te optimaliseren.

Meer informatie

Er is veel meer te vertellen over Glowbus! Het merk is bijzonder en verdient de aandacht een ieder die op zoek is naar verantwoorde producten. Hierom helpen we je graag aan meer informatie over de Glowbus Dewdorp en Growdrop! Voor vragen over de twee parels kun je ons bellen of mailen tijdens kantoor uren. We staan graag voor je klaar!