Waar moet je op letten bij het kopen van een Zweedse fakkel?

Zweedse Fakkels worden in vele soorten en maten aangeboden. Vaak wordt er helaas nogal met kwaliteiten gespeeld. Daarom raden we je aan om bij het kopen van een Zweedse Fakkel te letten op:

-        De vochtigheidsgraad van de Zweedse Fakkel

-        Het aantal zaagsneden van de Zweedse Fakkel

-        Hoogte en diameter van de Zweedse Fakkel

De vochtigheidsgraad van een Zweedse fakkel

Hoe vochtig een Zweedse Fakkel is bepaalt de belangrijkste voor en nadelen van een Zweedse Fakkel. Als een Zweedse Fakkel namelijk te vochtig is gaat hij niet of moeilijk aan en veroorzaakt hij veel rookoverlast. Daarentegen is een te lage vochtigheid ook niet goed aangezien de Zweedse Fakkel dan veel te snel op brand.

De vochtigheidsgraad die wij adviseren is 16%. Controleer daarnaast altijd of de Zweedse Fakkels overgedroogd zijn, want alleen dan kan een vochtigheidspercentage gegarandeerd worden.

Het aantal zaagsneden van een Zweedse fakkel

Het aantal zaagsneden van een Zweedse Fakkel bepaalt hoe snel een boomstam in zijn geheel op brand. Hoe meer zaagsneden een Zweedse Fakkel heeft, hoe groter de zuurstoftoevoer en hoe sneller het verbrandingsproces zal verlopen. Hoe dieper de sneden in de Zweedse Fakkel naar beneden reiken, hoe verder de Zweedse Fakkel opbrand.

De hoogte en diameter van een Zweedse fakkel

Controleer bij het vergelijken van Zweedse Fakkel altijd goed of de hoogte en diameter wel hetzelfde is. Zweedse Fakkels zijn er in vele maten en bij aankoop dien je natuurlijk wel appels met appels te vergelijken.

Bij Zweedsefakkelonline.nl eenvoudig te bestellen

Bij Zweedsefakkelonline.nl zijn de Zweedse fakkels in diverse afmetingen verkrijgbaar. Onze fakkels varieren in de maten 20 cm, 25 cm, 50 cm en 100 cm. We verkopen fakkels van de gerenommeerde merken Esschert Design en Fire-Up.

Bent u geïnteresseerd in grotere aantallen Zweedse fakkels? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grote aantallen Zweedse fakkels tegen aantrekkelijke kortingen! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we zullen u niet teleurstellen.