Geef deze Vaderdag een origineel cadeau! }

Vaderdag is in aantocht. Zondag 19 Juni is het de dag om het vaderschap te vieren en de waardering voor jouw vader, opa of papa-to-be te laten zien. Het assortiment van Vuurkorfwinkel.nl leent zich perfect voor allerlei leuke Vaderdag cadeaus, van groot tot klein, van duurder tot een scherpe prijs. Wil je jouw Vaderdag 2021 cadeau overtreffen en dit jaar een nog gaver cadeau geven? Wacht dan niet en lees hieronder onze tips voor het leukste en origineelste Vaderdag cadeau voor jouw vader!  

Een stoere tuinhaard voor jouw vader

Is jouw vader een echte stoere man en houdt hij van buiten zijn? Dan is de Stoked Braai een perfecte combinatie van een tuinhaard met een barbecue. De Stoked Braai is een robuuste cortenstalen tuinhaard die jij of jouw vader volledig zelf kan samenstellen. Met deze tuinhaard kun je een heerlijk vuurtje stoken. Maar ook barbecueën is zeker mogelijk op deze haard. Neem de Chef's Edition van de Braai. Deze haard is uitgerust met alles wat nodig is om jouw vader heerlijk achter de barbecue te zetten en zijn bbq skills te laten zien. Heeft jouw vader de Braai al zelf aangeschaft maar is hij nog op zoek naar de perfecte accessoires om deze haard om te toveren tot een ideale barbecue? Ook de accessoires voor de Braai zijn te koop via onze webshop.

Een echte barbecue-chef 

Nu het zomerse weer haar gezicht laat zien is buiten koken en dineren erg fijn om te doen. Als jouw vader een echte barbecue fanaat is dan is The Bastard dé ideale alles-in-één-barbecue als cadeau voor Vaderdag 2022. Deze complete buiten keuken is uit te breiden met vele accessoires. Houdt jouw vader van grillen en is hij een echte grillmaster? Dan is het gietijzeren grillrooster het ideale Vaderdag cadeau voor jouw vader. Maar is jouw vader een echte pizzabakker en wilt hij dit ook op zijn Bastard kunnen doen? De pizzasteen van The Bastard is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en is ideaal om zelf pizza's te bakken. 

Niet alleen The Bastard heeft een uitgebreid assortiment om op zomeravonden buiten te koken. Met de fijne accessoires van o.a. BonFeu, OFYR of Esschert Design tover je jouw vader helemaal om in een echte chef! Het leren schort van OFYR is uitermate geschikt voor het koken op hoge temperaturen. En ook een goede spatel of tang zijn essentieel voor het prettig buiten koken achter de barbecue.  

Plancha cadeau bij BonFeu! 

De gehele maand Juni is er een speciale actie op de vuurkorven en tuinhaarden van BonFeu. Bij geselecteerde producten krijg je namelijk een plancha t.w.v. 99,95 gratis cadeau! In het geval dat jouw vader buiten koken erg leuk vindt is deze actie perfect om jouw vader niet enkel een vuurkorf of tuinhaard cadeau te geven. Met de plancha kan jouw vader zijn kooktechnieken uitbreiden en het plancha bakken volledig onder de knie krijgen! 

Stook een goed vuurtje 

Het hakken van hout, het stoken van een vuurtje en daarna genieten van een biertje naast het fijne vuur. Wellicht is dit iets dat jouw vader graag doet na zijn werk maar waar hij nog de ideale vuurschaal voor zoekt. De schalen van MOODZ zijn gemaakt van Cortenstaal of RVS waardoor deze van hoge kwaliteit zijn en perfect zijn om een fijn vuurtje in te stoken. De vuurschalen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo kun je een passend formaat kiezen voor bij jouw vader in de tuin en hem verrassen met een origineel en leuk Vaderdag cadeau. 
Het stoken van een vuurtje is natuurlijk ook erg leuk om te doen bij het kamperen. Door middel van een driepoot met grillrooster is buiten koken meteen een optie bij een kampvuur. Aan een driepoot hangt een grillrooster waar je op een open vuurtje ook nog eens smakelijk kunt grillen. Zo maak je van een simpel vuurtje een plek om te grillen en te koken.

 

Wij hopen je zo voldoende inspiratie te hebben gegeven voor een leuk en origineel Vaderdag cadeau. Mocht je toch nog meer tips of informatie willen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag om een leuk Vaderdagcadeau te scoren!