blogbanner must haves voorjaar

Het jaar 2022 is van start en het voorjaar begint haar gezicht te laten zien. Het wordt beetje bij beetje steeds warmer. Nu is het moment om jouw tuin uit te breiden met deze must haves van Vuurkorfwinkel.nl. Deze blog bestaat uit tips en aanraders waardoor jouw tuin er deze zomer geweldig bij zal staan en je heerlijk warm van de tuin kan genieten.

Tuinhaard voor extra sfeer en warmte

Bij het upgraden van de tuin zijn er diverse manieren om door middel van haardvuur een gezellige plek te creëren. Door het aanschaffen van een tuinhaard voeg je direct warmte en sfeer toe aan de tuin. Onze producten zijn de perfecte warmtebron om de hele avond comfortabel buiten te zitten, ook als de temperaturen dalen. Deze sfeermakers geven niet alleen warmte en sfeer, met extra accessoires zoals een plancha bakplaat kan er bijvoorbeeld op een tuinhaard ook heerlijk gekookt worden. De trend van dit voorjaar is het combineren van een plek om te relaxen met het nieuwe buitenkoken. Een tuinhaard is hier dus het perfecte product voor.

Binnen ons assortiment kun je kiezen uit allerlei producten. Voor elke uitstraling is er een mooie tuinhaard in de collectie. Zo zijn er haarden in diverse vormen en materialen. Populair in onze webshop zijn de corten stalen of roestkleurige haarden van BonFeu. Wil je juist een klassieke uitstraling? Dan is een mooie zwarte tuinhaard iets voor jou. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de BonFeu BonBono of de BonFeu BonTino waarbij een grillrooster wordt meegeleverd zodat je kan buitenkoken. Kort gezegd is een tuinhaard de ideale sfeermaker voor dit voorjaar!

Plancha bakken, de voorjaarstrend 

Plancha bakken wordt een steeds populairdere kooktechniek. Daarom kun je deze zomer niet zonder een plancha barbecue. Bakken op een plancha is dé manier om gemakkelijk en leuk een heerlijke barbecue te organiseren. Naast de klassieke manier van koken op een barbecue is het plancha bakken dit voorjaar erg populair. Zo kun je voor een scherpe prijs de BonFeu BonVes 34 vuurkorf omtoveren tot een buitenkeuken door hier een plancha bakplaat op te plaatsen. 

Buiten onze multifunctionele haarden en vuurkorven hebben wij ook een mooi assortiment aan echte Kamado barbecues. Met een barbecue op houtskool van The Bastard kook jij de sterren van de hemel voor je gasten, je kunt er namelijk op grillen, bakken, roken én stoven! Uiteraard is er voor de echte barbecue-meester ook voldoende gereedschap te vinden in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor de Bastard Regular Plate Setter System om jouw kookkunsten te tonen. 

plancha-bakken-bakplaat

Sfeervolle avonden met een heater

Het plaatsen van een terrasverwarmer in jouw tuin is een simpele en klassieke manier om warmte te creëren. Onze terrasverwarmers zijn er in diverse afmetingen en stijlen. Zodoende is er voor elke tuin een heater te vinden. De Sunwood Marino is een uniek model. Deze terrasverwarmer is niet alleen in de standaard kleuren beschikbaar, voor een unieke persoonlijke kleur kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze unieke feature maakt deze terrasverwarmer echt een must have voor dit voorjaar. 

Een luxe model binnen de terrasverwarmers is de HEATSAIL Dome DISC. Dit is een prachtige zwart aluminium overkoepelende designlamp die een grote straal van warmte afgeeft. Met een diameter van 100 cm is het een ideale manier om jouw terras te kunnen verwarmen en de hele avond buiten te zitten.

terrasvermarming-sfeervolle-avonden

 

Kortom, met onze producten krijgt jouw tuin een echte make-over en ben je klaar voor een mooie zomer. Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.