Zweedse fakkels zorgen voor een unieke sfeer in de tuin!

Het is al weer december! En we weten niet of het ook voor jou geldt, maar voor ons is het jaar echt voorbij gevlogen.

December…. De feestmaand bij uitstek waar Sinterklaas ons een bezoek brengt en de kerstdagen ons langzaam richting het einde jaar van het jaar brengen. Voor veel mensen betekent dit een maand vol gezelligheid waarbij we weer even tijd vrij maken voor familie en vrienden.

Wij van Zweedsefakkelonline.nl kunnen ons altijd al heel lang verheugen op deze laatste maand van het jaar. Ondanks de feestelijke sfeer in huis, is de winter voor ons ook juist een moment om naar buiten te gaan.

Wat te denken van een gezellige winterbarbecue of met de kinderen marshmallows roosteren boven een vuurkorf? Juist die momenten maken deze maand tot de gezelligste van het jaar. En een beetje kou laat ons niet tegenhouden!

Sfeer in de tuin met een Zweedse fakkel

Zijn de dagen donker en koud, dan zorgen we gewoon zelf voor een aangename sfeer in de tuin. Dit kan natuurlijk met een trendy vuurschaal of een traditionele vuurkorf, maar minstens zo leuk zijn Zweedse fakkels!

Een Zweedse fakkel is een ingezaagde boomstam die langzaam tot de grond opbrandt. Je plaatst de boomstam verticaal op de grond en steek het bijgeleverde aanmaakblokje aan. Heel eenvoudig! Het is overigens wel aan te raden om bijvoorbeeld een asopvangbak onder de Zweedse fakkel te plaatsen. De asresten ruimen zo lekker makkelijk op en u heeft geen rotzooi op uw terras of gazon.

Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

Zweedse fakkels zijn in verschillende afmetingen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Bij Zweedsefakkelonline.nl verkopen we Zweedse fakkels in de hoogtes 20 cm, 25 cm, 50 cm en 100 cm. De brandduur van de verschillende fakkels is o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden, maar varieert van circa 1,5 uur tot circa 6 uur.

Sfeervolle aankleding van de tuin

Zweedse fakkels zorgen echt voor een unieke sfeer. Je kunt ze verspreid over de hele tuin of  bijvoorbeeld in een leuke vuurschaal of speciale standaard bij de loungeset plaatsen. Maar ook in een vuurkorf of gewoon op een onderplaat komt de Zweedse fakkel uitstekend tot zijn recht.

Het grote voordeel van Zweedse fakkels ten opzichte van kampvuren is dat deze natuurlijk veel compacter zijn en er zodoende meerdere warmtebronnen over een heel gebied verdeeld kunnen worden. Het is dus een prima en veilig alternatief voor een kampvuur. En met name sfeervol….

Veel gebruikt tijdens feesten en buitenevenementen

De Zweedse fakkel wordt veel gebruikt tijdens Oud & Nieuw feesten, buitenevenementen, optochten, huwelijksfeesten, tuinfeesten, barbecues of gewoon voor een gewone gezellige avond in de tuin of op het terras. Met meerdere Zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een weelderig vlammenfestijn. Zet je ze op een rij, dan kun je een pad schitterend verlichten of markeren.

Kortom; Ben je op zoek naar een bijzondere manier om sfeer en warmte te creëren, dan is een Zweedse fakkel echt iets voor jou. Deze kleine boomstam zorgt voor urenlang plezier. Daarnaast is het natuurlijk een heel leuk verjaardagscadeau, kerstgeschenk of item voor in het kerstpakket! En heb je een wat groter aantal nodig, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Misschien dat we je wel een lagere prijs kunnen aanbieden….