We hebben weer een leuk nieuw product aan ons assortiment toegevoegd! Vanaf heden is de innovantieve BarrelQ verkrijgbaar bij Vuurkorfwinkel.nl en Terrashaardshop.be.

Stoere BBQ
De BarrelQ is een stoere barbecue, buitenkeuken, vuurkorf en design tuinmeubel in één. Deze zogeheten ‘hufterproof’ barbecue is gemaakt om op verschillende manieren gebruikt te kunnen worden. Daarnaast staat de BarrelQ natuurlijk ook nog eens verschrikkelijk mooi in de tuin!

Barbecuen is een feest met deze BarrelQ
De BarrelQ is een revolutionaire barbecue die heel simpel is aan te steken. Met bijvoorbeeld een brikettenstarter wordt dit proces nog een stuk eenvoudiger. De BarrelQ is gemaakt op heuphoogte (91 cm) en daarom ergonomisch in gebruik. Neem plaats achter de BarrelQ en ontdek hoe fijn het is om te barbecueën zonder maar iets te hoeven bukken.

Ook te gebruiken als vuurkorf!
Na een heerlijke barbecue is niets zo gezellig dan uit te buiken bij een vuurtje. Hiervoor is de BarrelQ perfect want deze kan binnen een handomdraai worden omgetoverd naar een vuurkorf. Het werkt heel simpel: gooi wat hout onderin het vat en steek de stapel aan. Om de BarrelQ te legen is het verstandig een slimme plek te kiezen omdat er vanzelfsprekend wat stof vrijkomt van de barbecueresten.

Twee standen voor de barbecue
De BarrelQ heeft twee verschillende standen. Met stand één zit het rooster dicht bij de hittebron. Mocht het barbecueën op deze manier toch iets te snel gaan, dan kan het rooster omgedraaid worden en rust de rand op de staanders: stand twee. De barbecue heeft een groot grillrooster met een diameter van 52 centimeter.

Kortom; met de BarrelQ presenteren wij wederom een geweldig product. U bestelt de BarrelQ vanaf heden heel eenvoudig online bij Vuurkorfwinkel.nl of Terrashaardshop.be Uiteraard wordt de BarrelQ gratis bij u thuisbezorgd!

Een standaard BarrelQ-set bestaat uit:

  • BarrelQ
  • Mand
  • Grillrooster
  • Beschermhoes
  • Deksel met klem
  • Werkhandschoenen