Als je deze blog leest, dan nemen wij aan dat jij je achtertuin wilt transformeren tot een gezellige en warme plek. Een plek waar je je vrienden of familie kan uitnodigen, zelfs in de herfst- en wintermaanden. Of een plek waar je rustig bij kan komen met een goed boek of goede muziek na een lange dag op werk. Nu weet je niet waar je moet beginnen, want er zijn zoveel opties om licht en warmte in je tuin te zetten. Gelukkig zijn wij er om je te begeleiden in dit hele proces. In deze blog behandelen we de vuurkorf in drie soorten; van functionaliteit tot design.

 

Welke vuurkorf past bij mij?De ronde vuurkorf

Dit design kan wel de klassieker onder de vuurkorven worden genoemd. Deze vorm sluit perfect aan bij de achtertuin die gezelligheid voorop heeft staan. We zien veel natuurlijke kleuren, zoals groen en bruin, en veel ruimte om te bewegen in de tuin. Deze tuin hoort bij iemand die van afwisseling en dynamiek houdt. Daar is de Esschert Vuurkorf Rond geschikt voor. Door het lichte gewicht en de kleine afmetingen is deze gemakkelijk te verplaatsen door de hele tuin. Zet 'm in het midden van de tuin wanneer je vrienden over de vloer hebt en laat de gezellige avond maar beginnen.

 

 

 

 

 

 

Welke vuurkorf past bij mij?De vierkante vuurkorf

Heb je een achtertuin met een strakke en moderne uitstraling? Komen de kleuren grijs en wit veel terug in de tuinmeubelen en betegeling? Dan is de Barbecook Vuurkorf Classic Squadra wel iets voor jou. Door het vierkante uiterlijk is deze dé perfecte toevoeging aan de trendy achtertuin. Dit is er eentje die je in het middelpunt van je tuin kan zetten met een paar luxe, lekker-zittende tuinbanken eromheen. Pak een lekker glaasje wijn of whisky erbij en genieten maar!

 

 

 

 

Welke vuurkorf past bij mij?De kunstzinnige vuurkorf

Vind je de vorige vuurkorven maar te 'simpel' en wil je er eentje die echt impact maakt op iedereen die je achtertuin instapt? De Esschert Vuurbal Laser Cut laat hoofden draaien en monden open vallen. Door de uitgesneden patronen en de bijzondere vormgeving is de vuurbal echt een decoratief object. Deze past in de achtertuin waar kunst op nummer één staat. Denk bijvoorbeeld aan sierlijke tuinkussens, posters of schilderijen op canvas en kleine beeldjes verspreid door de tuin. De Vuurbal Laser Cut heeft meerdere designs waaruit gekozen kan worden, zoals bloemen, bladeren, vogels en bomen met herten. Voor ieder wat wils, dus.

 

 

Deze vuurkorf past bij mij!

Perfect! Als je een keuze hebt kunnen maken uit één (of meerdere) van onze vuurkorven, kun je deze gemakkelijk bestellen via onze webshop. Kom je er niet uit of wil je de vuurkorven eerst in het echt zien? Dan helpen we je graag verder in onze showroom. Wij leiden je graag rond onder het genot van een kop koffie of thee. Tot snel!