De houtkachel

Stelt u zich eens voor: thuiskomen van een dag hard werken of van een uurtje sporten in de koude, gure buitenlucht. De temperatuur in huis is laag. Wat doet u dan? Juist! Eerst even de prachtige, zwarte houtkachel in uw woning aansteken. Al snel laait er een schitterend vlammenspel op. De warmte verspreidt zich door de kamer. De geur van het prachtige eikenhout is heerlijk. Binnen no-time is het sfeervol, behaaglijk en gezellig in huis.

Cosistove Mid houtkachelOf na een gezellige BBQ met familie en vrienden in de tuin. De temperatuur kan ’s avonds snel afkoelen. Even de houtkachel aan en deze onvergetelijke avond kan tot in de kleine uurtjes doorgaan want een houtkachel is niet alleen een sfeermaker voor binnenshuis, u kunt een kachel namelijk ook prima buiten plaatsen. Bijvoorbeeld op uw terras of op uw veranda. U zult ervaren dat de jaargetijden hiermee zullen vervagen.

Sfeervolle houtkachel

De bewegende vlammen en het knisperende haardvuur geven sfeer, gezelligheid en warmte. Het zorgt voor een intens en fijn gevoel. Wellicht herkent u het wel. Even helemaal wegdromen bij het aanschouwen van de prachtige vlammen. Een moment van rust. Pak een boek, zet uw favoriete serie op of voer een fijn gesprek. Een heerlijk glas rode wijn erbij en genieten maar. Dankzij de sfeervolle houtkachel beleeft u het nog intenser. U heeft het verdiend!

Soorten houtkachels

De keuze in houtkachels is groot. Zowel voor een moderne, nostalgische of klassieke (tuin)inrichting is er een ruime keuze aan passende houtkachels.

Heeft u geen zin in hak- en breekwerk? Kies dan voor een vrijstaande kachel. Deze houtkachels zijn er in verschillende modellen, formaten en zelfs kleuren. Er is altijd wel een houtkachel naar wens te vinden. Van belang is dat u vooraf goed in beeld heeft waar u de kachel wilt plaatsen en wat het doel is (warmte, sfeer of een combinatie van beiden). Op basis daarvan vindt u zonder twijfel een geschikt exemplaar. Laat u vooraf goed informeren door deskundigen.

Voordelen houtkachel

Het gebruik van een houtkachel heeft, naast het brengen van de heerlijke sfeer, warmte en gezelligheid nog meer voordelen. Een van de belangrijkste voordelen van een houtkachel is dat deze is voorzien van een deurtje en daarmee relatief veilig is in gebruik. U hoeft niet steeds op uw hoede te zijn voor wegschietende vonken en de kinderen op afstand van de kachel te houden.

Cosistoves_houtkachelsPrijs houtkachels

Bij Vuurkorfwinkel.nl zijn er al houtkachels vanaf € 245,00. Met de houtkachel VHP haalt u bijvoorbeeld al een geweldige sfeermaker (en warmtebron) in huis. Wilt u toch wat meer vermogen, dan is de Costistove Mid met 13 kW aan warmteafgifte misschien wel een prima alternatief. Bekijk het volledige aanbod in onze webshop.

Houtkachel kopen

Heeft u uiteindelijk een keuze gemaakt, dan kunt u de houtkachel bij Vuurkorfwinkel.nl heel eenvoudig online bestellen. Het assortiment is geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak zodat u er volop van kunt genieten. De kachel wordt uiteraard gratis thuisbezorgd en betalen mag u achteraf. Heeft u toch nog vragen of wilt u onze houtkachels in het echt komen bekijken? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. U bent welkom in onze showroom en de koffie staat voor u klaar!

De houtkachel in het kort:

-  Sfeervol vlammenspel
-  Veel warmte
-  Veilig in gebruik
-  Eenvoudig te plaatsen
-  Verkrijgbaar in verschillende stijlen, prijzen en formaten
-  Eenvoudig in onderhoud
-  Veel accessoires verkrijgbaar

___________________________________________________________________________________________________