Dimplex Geurmodule Parfum Set voor Cassette 500 en 1000

Reviews
BINNENKORT BESCHIKBAAR,
Een seintje krijgen?
Dimplex Geurmodule Parfum Set voor Casette 500 en 1000
Dimplex Geurmodule Parfum Set voor Cassette 500 en 1000
  • Voor 17.00 besteld, MORGEN in huis*
  • GRATIS verzending boven 50,- in Nederland
  • 14 dagen retourneerbaar
  • Achteraf betalen

Dimplex Geurmodule Parfum set voor casette 500 en 1000


Geur roept gevoel en emotie op, ervaar nog meer sfeer en beleving, het gevoel van een warm welkom en thuiskomen. Door deze toevoeging is onze haard nog breder inzetbaar. Onze eerste geur is een luxe en kruidige sandelwood hout geur. Een warme geur met tonen van lavendel,
tonkabonen en een vleugje haardvuur.


De geurmodule omvat een houder met losse geurpads. De werking is eenvoudig, plaats de houder met geurpad binnenin de haard. Subtiel zalde haard de geur in de ruimte verspreiden. Branduren gemiddeld circa 90 uur per pad (geurafgifte pad na openen verpakking circa 30 dagen). De module kan ook geplaatst worden in reeds geleverde haarden. Het geursysteem is exclusief voor Dimplex ontwikkeld.


 


Dimplex Geurmodule Parfum set in het kort:


-  Unieke geurbeleving 
-  Een warme geur met tonen van lavendel, tonkabonen en een vleugje haardvuur
-  Geschikt voor de Cassettes 500 en 1000
-  Circa 90 branduren per pad
-  Hoogwaardige kwaliteit
 

 Het merk Faber staat al sinds 1844 bekend om zijn mooie haarden. De haarden van Faber zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar hebben ook een prachtig design.


Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Benelux en o.a. producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden. Naast haar hoofdvestiging in Heerenveen heeft Glen Dimplex Benelux ook vestigingen in België en Duitsland. Daarnaast exporteert Faber haar producten naar 24 andere Europese landen. Een ding is zeker: Faber zorgt voor warmte en sfeer!  

Lees meer
Specificaties
Merk Dimplex
Artikelnummer Set012
Gewicht 0,5 kg
Meegeleverd Houder met losse geurpads
Reviews
Reviews
Alle review data
Zelf een review schrijven